Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ψάχνει το «μπαμ» μέχρι την πρώτη

Η παράταση που δόθηκε στην έναρξη της προετοιμασίας της SKODA Ξάνθης (Δευτέρα, 4 Ιουλίου) δίνει την ευκαιρία στη διοίκηση της ομάδας, να προχωρήσει μεταγραφικές υποθέσεις και να φτάσει στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, μετά τους Ντίκα και Βλαχοδήμο.

Οι θέσεις στις οποίες η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα ψάξει την ενίσχυση, είναι κυρίως στην άμυνα. Πρόκειται για ένα στόπερ, ένα αριστερό μπακ και τερματοφύλακα, με πολλά ονόματα να έχουν προταθεί. Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια έχουν προταθεί οι Βιβιανί και Γιάκομπ.

Ο πρώτος, μοιάζει να είναι πιο βατή περίπτωση συγκριτικά με τον Ισπανό, ο οποίος έχει προτάσεις από ομάδες της χώρας του (Ρεάλ Μπέτις, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Λεβάντε) αλλά και από τη Σέλτικ, οπότε είναι δύσκολο να επιλέξει την Ξάνθη.

Στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας το παρών αναμένεται να δώσει και ο Μαρκόφσκι, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας από τον Γενάρη. Η πρώτη εβδομάδα θα περιλαμβάνει εκτός από προπονήσεις, εργομετρικά τεστ και εξετάσεις για να διαπιστωθεί η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: