Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τα «βρήκαν» στη μέση Άρης – Τσεζάρεκ

Απ΄ ότι δείχνουν τα πράγματα, το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες εβδομάδες, σχετικά με το μέλλον του Ντάνιελ Τσέζαρεκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα έχει θετικό τέλος. Άρης και παίκτης, με εκατέρωθεν υποχωρήσεις, τα «βρήκαν» κάπου στη μέση και θα συνεχίσουν μαζί και την νέα χρονιά.
Την Τρίτη το απόγευμα και μετά την πρώτη συγκέντρωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ παρέμεινε στο γήπεδο, καθώς είχε συνάντηση με τον Θανάση Αθανασιάδη. Ο πρόεδρος των «κίτρινων» πρότεινε στον ποδοσφαιριστή, μείωση των αποδοχών του, η οποία αγγίζει το 40%. Κάτι που βρήκε αντίθετο τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος ναι μεν ήταν θετικός να γίνει «ψαλίδι» στις οικονομικές απολαβές του, όχι όμως σε τόσο μεγάλο ποσοστό. Μετά από συζητήσεις που υπήρξαν και την χθεσινή μέρα, οι δύο πλευρές τα «βρήκαν» κάπου στη μέση. Εν τέλει θα γίνει κανονικά μείωση στον Τσέζαρεκ, η οποία θα αγγίζει το 20% και θα αφορά και τον μεθεπόμενο χρόνο του συμβόλαιο του. Τέλος να σημειωθεί, ότι το νέο του συμβόλαιο θα το υπογράψει τις επόμενες μέρες.
Περιμένουν νεότερα από Αμερική
Σχετικά με την περίπτωση του Κάρλος Τόχα, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, σε σχέση, με τα όσα μετεφέρθησαν από κύκλους της ΠΑΕ Άρης. Τελικά ουδέποτε έγινε πρόταση για μείωση των αποδοχών στον Κολομβιανό. Το μόνο που συζητήθηκε ήταν η πρόταση από το Πόρτλαντ, η οποία είναι υπαρκτή. Η συγκεκριμένη ομάδα άλλωστε, είχε ενδιαφερθεί για τον Τόχα και τον Γενάρη, με τον 27χρονο μέσο να είναι τότε αρνητικός. Αυτό που αναμένουν στον Άρη αλλά και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι να δρομολογηθούν οι εξελίξεις από τους Αμερικανούς, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες μέρες.
Επιτέλους… υπογράφει ο Καστίγιο
Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει το θέμα της οριστικοποίησης της απόκτησης του Μεξικανού μεσοεπιθετικού, καθώς ούτε χθες «έπεσαν» οι υπογραφές. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να προκαλείται ανησυχία στις τάξεις των «κιτρίνων», καθώς η συμφωνία είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι το διαδικαστικό της υπόθεσης. Η χθεσινή καθυστέρηση της επιστροφής των Θανάση Αθανασιάδη και Γιάννη Κόντη από την Αθήνα, όπου βρέθηκαν για τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, που προκλήθηκε περισσότερο εξαιτίας της απεργίας στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ήταν ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε χθες η υπόθεση. Κάτι που όμως θα γίνει οριστικά κι αμετάκλητα σήμερα και δεν αποκλείεται μάλιστα, να υπάρξει η οριστική ανακοίνωση, λίγο πριν την απογευματινή «πρώτη» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: