Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«Να κάνουμε τους φιλάθλους πιο υπερήφανους από ποτέ»

Αποφασισμένος να οδηγήσει τον Άρη στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας του εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στην πρώτη προπόνηση των «κιτρίνων», ενώ αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

«Να κάνουμε τους φιλάθλους πιο υπερήφανους από ποτέ»
Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Τσιώλης δήλωσε:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο, εύχομαι επιτέλους να εισπράξει αυτό που δικαιούται μέσα από όλη την προσπάθεια που έχει κάνει , την αγάπη του προς την ομάδα και τις προσδοκίες του. Εμείς από την πλευρά μας, υπόσχομαι ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια φέτος να τους κάνουμε πιο περήφανους από ποτέ. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ο Άρης να κάνει κάτι περισσότερο από ό,τι έχει κάνει τα περισσότερα χρονιά. Αυτός είναι ο στόχος μας».
Για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας επεσήμανε:
«Έτσι κι αλλιώς ο Άρης θα είναι δυνατός. Έχουμε μεταγραφικούς στόχους που θα τους πραγματοποιήσουμε. Ό,τι χρειαζόμαστε για να είμαστε δυνατοί. Ένας στόπερ και ένας ακραίος επιθετικός παίκτης, είναι οι στόχοι που έχουμε βάλει».
 Σχετικά με την διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, είχε να σχολιάσει:
 «Ήταν ένα κοινό μυστικό. Γνωρίζαμε τι γινόταν στην Ελλάδα αλλά ήρθε η ώρα να βγει στην επιφάνεια. Ο Άρης είναι ένα υγιές καθαρό κομμάτι που ενδεχομένως φέτος είναι η συγκυρία να πραγματοποιήσει μια ιδανική χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: