Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πέντε Έλληνες διαιτητές σε αγώνες Γιουρόπα Λιγκ!!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα τον ορισμό πέντε Ελλήνων διαιτητών, από την επιτροπή διαιτησίας της UEFA, σε αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ.
Πέντε Έλληνες διαιτητές σε αγώνες Γιουρόπα Λιγκ
Αναλυτικά:
Ο Σταύρος Τριτσώνης ορίστηκε στον αγώνα Βαντούζ-Βοϊβοντίνα (14/7/2011, α΄ ματς στον Β΄ γύρο του Γιουρόπα Λιγκ). Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς, Νίκος Φαντόπουλος και 4ος διαιτητής ο Ανδρέας Παππάς.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε στον αγώνα Ζελέσνιτσαρ-Σερίφ (14/7/2011, α΄ ματς στον Β΄ γύρο του Γιουρόπα Λιγκ). Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης, Δημήτριος Γκάγκας και 4ος διαιτητής ο Χρήστος Μήτσιος.
Ο Ηλίας Σπάθας ορίστηκε στον αγώνα Λάνκαραν-Μακάμπι (14/7/2011, α΄ ματς στον Β΄ γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι Γρηγόρης Πάνου, Δημήτρης Γούκος και 4ος διαιτητής ο Σταύρος Μάνταλος.
Ο Βασίλης Παμπορίδης ορίστηκε στον αγώνα Ντεν Χάαγκ-Τάουρας (21/7/2011, β΄ ματς στον Β΄ γύρο του Γιουρόπα Λιγκ). Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Σαϊραδάρης, Δημήτρης Τάτσης και 4ος διαιτητής ο Πέτρος Κωνσταντινέας.
Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε στον αγώνα Σαχτέρ Καραγκάντι-Κόπερ (7/7/2011, β΄ ματς στον Α΄ γύρο του Γιουρόπα Λιγκ). Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Μποζατζίδης, Λεωνίδας Βασιλειάδης και 4ος διαιτητής ο Απόστολος Αμπάρκιολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: