Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δεν έπιασαν το στοίχημα...

Ο Σάχα ήταν ένα μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ, που νόμιζε πως στο πρόσωπο του Αργεντίνου είχε βρει έναν γκολκίπερ επιπέδου, πάνω στον οποίο θα μπορούσε να στηριχθεί σε βάθος χρόνου. Ωστόσο, εν μία νυκτί το κουπόνι πήγε στον κουβά...
Δεν έπιασαν το στοίχημα...
Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες για την ΑΕΚ ο Σεμπάστιαν Σάχα, το συμβόλαιο του οποίου λυθηκε πολύ γρήγορα, κάτι που προκάλεσε την εντύπωση ακόμα και των ανθρώπων της ομάδας. Δεν ήταν άλλωστε μία εύκολη περίπτωση, αφού ο Αργεντινός είχε συμβόλαιο με την Ένωση και για την επόμενη σεζόν θα λάμβανε περίπου 550.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά ήταν και το μεγάλο πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι ήθελαν να κρατήσουν τον Αργεντινό, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ τον πίστευε πάρα πολύ, ωστόσο δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να πληρώνουν ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Για αυτό και αποφάσισαν να συζητήσουν μαζί του για… περικοπές, προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο που θα του απέφερε περίπου 300.000 ευρώ ετησίως. Μία συμφωνία που φαντάζει αρκετά καλή, τόσο για τα οικονομικά της ΑΕΚ όσο και γενικότερα για το ελληνικό πρωτάθλημα με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν και χωρίς πολλές συζητήσεις, ο Σάχα ζήτησε την ελευθερία του. Στην Ένωση δεν το αρνήθηκαν, καθώς αν και τον πίστευαν πολύ, ήξεραν πως δεν μπορούν να του δώσουν περισσότερα.

Ως εδώ όλα καλά και όλα φυσιολογικά. Τα πράγματα όμως άρχισαν να… μπερδεύονται την τελευταία εβδομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι», με δεδομένη την στάση τόσο του παίκτη όσο και του ατζέντη του όλο το προηγούμενο διάστημα, προετοιμάζονταν για σκληρές διαπραγματεύσεις, αφού εκτιμούσαν πως ο Σάχα θα διεκδικούσε ένα μεγάλο ποσό από τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του. Προς έκπληξή τους όμως, ο Αργεντινός συμφώνησε να φύγει χωρίς… σεντς και τα μόνα που πήρε ήταν 200.000 ευρώ, χρήματα που του χρώσταγαν και δικαιούταν. Και αυτά θα τα πάρει μάλιστα σε δύο δόσεις.

Στην ΑΕΚ χάρηκαν πολύ με αυτή την εξέλιξη, όμως ακόμα και χθες το βράδυ έλεγαν «Καλά, γιατί είναι τόσο βιαστικός; Μας διευκολύνει που θέλει να φύγει, αλλά αυτός τα κάνει όλα πολύ γρήγορα…».

Στα… περίεργα της υπόθεσης, προστίθεται η χθεσινή στάση του Σάχα, που το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την άφιξή του από την Αργεντινή, έφτασε μέχρι τα Σπάτα μαζί με τον ατζέντη του, αλλά την τελευταία στιγμή τον άφησε μόνο του στις διαπραγματεύσεις και έκανε μεταβολη αλλά και οι δηλώσεις του ατζέντη του, Φερνάντο Κοσεντίνο, προ τριών ημερών που έλεγε πως ο πελάτης του είναι «απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα και δεν έχει πρόβλημα να μείνει».

Εμείς, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι πιο συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, πρέπει να αναφέρουμε τα δύο σενάρια που «ακούγονται». Το πρώτο είναι η συμφωνία με ομάδα της Αργεντινής και το δεύτερο η… τρέλα που είχε ο «Κινέζος» με το στοίχημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: