Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Επιλέγει Ολυμπιακό, «πόρτα» σε Παρί!

Το «αίμα του πίσω» από την Παρί Σεν Ζερμέν παίρνει ο Ολυμπιακός μέσω του Κάρλος Σάντσες. Πέρσι η γαλλική ομάδα βγήκε νικήτρια στη μάχη για την απόκτηση του Νενέ, αλλά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να υπερηφανεύονται για την μεγάλη… ανατροπή.

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κολομβιανού μέσου της Βαλανσιέν, επισημαίνοντας ότι η πρόθεση του ίδιου του παίκτη για το μέλλον της καριέρας του είναι ξεκάθαρη… ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρεται σε πρόσφατες δηλώσεις του Κολομβιανού μέσου σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης, στο οποίο –για άλλη μια φορά- ο παίκτης εμφανίζεται απόλυτος στο να αγωνιστεί με τα «ερυθρόλευκα».

Οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός και η Βαλανσιέν δεν έχουν δώσει τα «χέρια» για την μεταγραφή του Σάντσες, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο. «Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν οι επικεφαλής της γαλλικής ομάδας είναι πρόθυμοι να γίνουν λίγο… άπληστοι», αναφέρουν στη Γαλλία, σε περίπτωση που τελικά δεν καταλήξουν σε τελική συμφωνία.





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: