Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

"Λευτεριά στους Μπέο-Ψωμιάδη"!!

Με τη δυναμική παρουσία των οπαδών πραγματοποιείται η πρώτη προπόνηση του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο! Πανό με πολλούς αποδέκτες και… αίτημα λευτεριάς για Μπέο και Ψωμιάδη!
"Λευτεριά στους Μπέο-Ψωμιάδη"!
Η νέα σεζόν αρχίζει για τον Άρη με πολλές φιλοδοξίες αλλά και πολύ κόσμο. Περισσότεροι από 5000 κόσμος βρίσκεται στο «Κλ. Βικελίδης» ενώ όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότεροι φίλοι των «κίτρινων» βρίσκονται στις εξέδρες , αφού τόσο έξω από την θύρα 2 όσο και από την 3 ο κόσμος είναι ιδιαίτερα πολύς.
Όμως εκτός από το χειροκρότημα στους παίκτες του Άρη, οι φίλοι της ομάδας φρόντισαν να πάρουν θέση και σε όλα όσα… τρελά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Στα κάγκελα έχουν κρεμαστεί διάφορα πανό από τους οπαδούς αν και αυτό που ξεχωρίζουν είναι όσα στέλνουν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση και είναι τρία!
Το πρώτο γράφει «Δώστε πίσω τα κομμάτια της ζωής μας. Σώστε το συναίσθημα μας τουλάχιστον», το δεύτερο αναφέρει πως «Καταλάβετε το οι σύνδεσμοι δεν είναι η γενεσιουργός αιτίας της βίας. Ο νόμος του ισχυρού και η διαφθορά και η ανοχή των θεσμών σ’ αυτούς την προκαλεί», ενώ το τρίτο με καθαρά σκωπτική διάθεση γράφει: «Ιδιώνυμο για ένα πυρσό ε; Λευτεριά στους Μπέο-Ψωμιάδη»
Έμεινε ο Τσέζαρεκ!
Από κει και πέρα όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, παίκτης του Άρη παραμένει ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός, αν και είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες αποδέχτηκε την μείωση αποδοχών και παραμένει στους «κίτρινους».
Αντίθετα ο Οριόλ που πήρε 3ήμερη άδεια και ο Αραβίδης που πήρε 5νθήμερη δεν υπολογίζονται και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ για λύση της συνεργασίας. Όσο αφορά τον Καστίγιο το αργότερο ως αύριο υπογράφει, ενώ σε… αναμονή για το μέλλον του βρίσκεται ο Κώστας Μενδρινός!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: