Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«Μαρκόπουλος τριετίας»!!

Την επιθυμία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να συνεχίσει την συνεργασία της τον Σούλη Μαρκόπουλο για τα επόμενα τρία χρόνια εξέφρασε το μέλος της νέας διοίκησης του Δικεφάλου, Κώστας Πανάκας.

«Χθες έγινε ένα ραντεβού, δεν ήμουν εκεί για να σας πω τι ακριβώς ειπώθηκε. Είναι η πρώτη και μοναδική μας επιλογή ο Μαρκόπουλος», τόνισε μιλώντας στο «Αθλητικό Μetropolis» ο κ. Πανάκας και εξήγησε:
«Υπάρχει ένα πλάνο τριετίας μαζί του, αν υπάρχει καλή θέληση θα συνεχίσει την δουλειά του με τους συνεργάτες του. Του έχουμε κάνει μια καλή πρόταση, θα την ξανασυζητήσουμε αν χρειαστεί και στο τέλος πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Τον αγαπάμε, είναι πετυχημένος προπονητής και έχει κάνει πετυχημένη δουλειά. Τον αδίκησε το σωματείο στα χρόνια που έχει βρεθεί σε αυτό, όμως πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε μαζί την επόμενη τριετία».
Αναφορικά με το μπάτζετ της νέας σεζόν, σημείωσε: «Δεν γνωρίζουμε το μπάτζετ γιατί δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ενημέρωση από την παλιά διοίκηση για τα χρέη. Η διοίκηση του Πρωτοδικείου έχει εντολή από τον Ερασιτέχνη, αλλά και έχει υποχρέωση να μην βάλει την ομάδα μέσα. Πρέπει να πληρώσει το άρθρο 99, το ΙΚΑ και την Εφορία, αλλά να γίνει και μια ανταγωνιστική ομάδα ταυτόχρονα με την εξυγίανση. Φτάνει όλοι οι εμπλεκόμενοι να καταλάβουν πως έχει η κατάσταση και εμείς να καταλάβουμε ότι πρέπει όλοι να πληρώνονται. Δεν γίνεται στην ομάδα κάποιοι να είναι απλήρωτοι ένα χρόνο. Θα γίνει ένα σφιχτό μπάτζετ».
Σχετικά με το πόσο αναγκαία είναι η στήριξη του κόσμου προς το τμήμα μπάσκετ, επεσήμανε πως: «Αν του περισσεύουν 100 ευρώ να έρθει. Όχι να στερηθεί βασικά αγαθά για τον εαυτό του και την οικογένειά του για τον ΠΑΟΚ. Αν μπορεί ας έρθει κοντά μας τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα είναι πληρωμένη. Είμαι πολύ αισιόδοξος».
Όσον αφορά στο Νίκο Σταυρόπουλο τόνισε: «δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα να αποχωρήσει. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην Ευρωλίγκα και να δοξαστεί η ομάδα. Αυτό και για τους καλαθοσφαιριστές και για όλους τους ανθρώπους που έφτασαν την ομάδα εδώ».
Τέλος αναφορικά με το αν είναι στα σχέδια της διοίκησης να διατηρήσει στην ομάδα τους ξένους παίκτες, ανέφερε πως «αυτό είναι επιλογή του προπονητικού τιμ. Εγώ πάντως θα τους ήθελα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: