Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

"Κοιτάζουμε διάφορους παίκτες..."

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές Πίλσεν, Ενγκίν Οζερχούν δεν ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του, το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Στράτο Περπέργολου.
"Κοιτάζουμε διάφορους παίκτες..."
Η Εφές Πίλσεν ψάχνει παίκτες που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα και θα την βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα, όπου το Φάιναλ Φορ διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ένας από αυτούς είναι και ο Έλληνας διεθνής του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Οζερχούν σε δηλώσεις του δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το ενδιαφέρον της Εφές για τον παίκτη.

"Κοιτάζουμε διάφορους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν με την εμπειρία και την ικανότητα τους", δήλωσε αρχικά ο Οζερχούν στο Sport24.gr, ενώ ερωτώμενος για τυχόν ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον Στράτο Περπέρογλου το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει με τον Παναθηναϊκό, τόνισε:

"Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, πάρα πολλά θα μπορούσα να πω που έχουν κάνει στην κυριολεξία τον γύρο του κόσμου. Θα δούμε τι θα γίνει... Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: