Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

"Άλλο Μπέος, άλλο Βόλος"

ην πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα λόγω της εμπλοκής του Αχιλλέα Μπέου στα στημένα παιχνίδια, εξέφρασε ακόμα μια φορά ο πρόεδρος των Θεσσαλών, Γιώργος Τόρης.
"Άλλο Μπέος, άλλο Βόλος"
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τόρης στον «ΣΠΟΡ FM 89.5»:
Για τη συνάντηση των μελών του Δ.Σ της ΠΑΕ: «Προσπαθούμε να λύνουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν, ώστε να τρέξει η ομάδα. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά».

Για το Δ.Σ. στη Super League: «Χθες (28/6) έγινε μερική επικύρωση της βαθμολογίας για την πρώτη πεντάδα. Δεν έγινε επικύρωση για τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό».
Για το θέμα που έχει προκύψει με την υπόθεση των «στημένων» και τον κίνδυνο υποβιβασμού: «Η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά στην Ευρώπη προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Μάλιστα, σήμερα (29/6), η ΕΠΟ μας ζήτησε στοιχεία για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Προέκυψαν κάποια στοιχεία στο θέμα των «στημένων», που δεν αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου για ορισμένους είναι το μαύρο πρόβατο του ποδοσφαίρου, όμως η συμμετοχή του στην Ευρώπη ήρθε πεντακάθαρα, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και χειροκροτήθηκε από όλη την Ελλάδα. Από πού προκύπτει εμπλοκή του Ολυμπιακού Βόλου; Δεν υπάρχει κάλεσμα της ΠΑΕ για να αποδείξουμε κάτι. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα δεν θα τιμωρηθεί, γιατί δεν έχει καμία εμπλοκή. Από τα ΜΜΕ έχουμε καταδικαστεί όλοι χωρίς να έχει κατηγορηθεί κάποιος».
Για τη νέα διοίκηση: «Αν δεν προέκυπτε διοίκηση, δεν θα υπήρχε ΠΑΕ. Σήμερα ή αύριο σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, θα ανακοινώσουμε κάποια πράγματα».
Για τον χαρακτηρισμό «καλοί μαθητές» και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει πλέον: «Εμείς “τρέχαμε” την ΠΑΕ και πέρυσι και πρόπερσι. Ο Αχιλλέας Μπέος έτρεχε την ομάδα στην Αθήνα. Ήταν πρόεδρος στην Αθήνα. Δεν ασχολούταν με αυτά τα πράγματα. Από Βολιώτες επιχειρηματίες και εργαζόμενους “έτρεχαν” εδώ τα γραφεία. Δεν ήμασταν μαθητές».
Μήνυμα στον κόσμο: «Να αποδείξουν ότι είναι διπλά στην ομάδα και να πάρουμε και εμείς δύναμη. Ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου, όλοι μαζί έναν μεγάλο Ολυμπιακό Βόλου. Τα ονόματα έρχονται και φεύγουν. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από το 1937».

Για το Πανθεσσαλικό Στάδιο: «Στρώθηκε ο νέος χλοοτάπητας στο στάδιο και από εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες στο βοηθητικό. Από βδομάδα, επίσης, υπογράφεται η σύμβαση με τα Τουριστικά Ακίνητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: