Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

"Προσπαθούμε να εκδικαστεί η υπόθεση νωρίτερα"

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, Πέτρος Καϊμακάμης, μίλησε σήμερα (09/09) στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και υποστήριξε πως ο Ηρακλής, θα επιχειρήσει να επιτύχει να εκδικαστεί πιο νωρίς από τις 20 Σεπτεμβρίου η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε.
"Προσπαθούμε να εκδικαστεί η υπόθεση νωρίτερα"
Αρχικά, τόνισε: «Δεν απορριφτήκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, απορρίφτηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων θα γίνει 20 του μηνός. Αυτή η απόφαση από νομικής απόψεως δεν επηρεάζει καθόλου την εξέλιξη του δικαστικού αγώνα.
Επηρεάζει το γεγονός ότι ο Αστέρας θα αγωνιστεί κανονικά. Όμως ο νομικός εκπρόσωπος της Σουπερλίγκα , δήλωσε ότι θα σεβαστεί κάθε απόφαση. Φαίνεται να υπάρχει ένα αγωνιστικό μπάχαλο και αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα. Άλλα δεν είναι ο Ηρακλής υπαίτιος για αυτό το θέμα».
Παράλληλα ο κ. Καϊμακάμης τόνισε ότι θα επιχειρηθεί να εκδικαστεί νωρίτερα η υπόθεση... «Την Δευτέρα θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τον χρόνο συζητήσεως και να εκδικαστεί η υπόθεση νωρίτερα. Ίσως την επόμενη Παρασκευή. Το αίτημα αναβολής για την υπόθεση απορρίπτεται 100% εκτός και αν υπάρχει εξαιρετικός λόγος».
Σχετικά με την απειλή υποβιβασμού από την ΕΠΟ διευκρίνισε: «Υπάρχει καμία διάταξη του νόμου που να απαγορεύει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Αν η ΕΠΟ συνεχίσει αυτή την τακτική είμαι 100% σίγουρος, ότι η ΕΠΟ θα χάσει. Δεν προβλέπεται πουθενά ο υποβιβασμός. Υπάρχει απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών όπου απορρίφτηκε η προσπάθεια της ΕΠΟ να περάσει στο καταστατικό της μια τέτοια διάταξη.
Η απειλή που υπάρχει στον ΚΑΠ , είναι η απαγόρευση συμμετοχής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όσο διάστημα υπάρχει η προσφυγή. Αυτή την απόφαση δεν μπορεί να την πάρει η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ, αλλά το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ ή της Football League. Αυτή η απόφαση δεν νομίζω να συνεχιστεί από την ΕΠΟ», κατεληξε.
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: