Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο αγχωμένος Λεονάρντο και η… τρέλα του για μπάλα!!

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Λεονάρντο.
Ο αγχωμένος Λεονάρντο και η… τρέλα του για μπάλα
Η περίπτωση του Λεονάρντο έχει μεγάλους υποστηρικτές, αλλά κι αρκετούς επικριτές στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, συμφώνησε (χθες λίγο πριν τις 12 το βράδυ) και παρουσιάστηκε το πρωί στην Τούμπα, αφού πρώτα είχε κάνει και την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι.
Ο καημένος, εξαιτίας των πολλών και εξονυχιστικών εξετάσεων που υποβλήθηκε τη χθεσινή μέρα, δεν πρόλαβε να τακτοποιηθεί και κουβαλούσε τις βαλίτσες στο γήπεδο. Μόλις ολοκλήρωσε τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους, πήρε τις δύο βαλίτσες και πήγε για ύπνο. Εξάλλου δύο μέρες ταλαιπωρείται από το μακρινό ταξίδι και τις πολλές (δικαιολογημένα από την πλευρά του ΠΑΟΚ, λόγω του τραυματισμού του) εξετάσεις.
Ας αφήσουμε, όμως, όλα τα παραπάνω κι ας περάσουμε στην ουσία της υπόθεσης Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος (παίζει κι αριστερό μπακ, αλλά και χαφ, με τον Μπόλονι να τον θέλει πιο αμυντικογενή) παρουσιάστηκε σήμερα πολύ μαζεμένος κι αγχωμένος. Σαν να ξεκινούσε σήμερα την καριέρα σε μεγάλες ομάδες. Ενδεχομένως σε αυτό να συνέβαλαν οι τραυματισμοί και το γεγονός ότι πλέον για να παίξει σε μεγάλη ομάδα, πρέπει να περνάει από πολλές εξετάσεις.
Ο, τι κι αν συμβαίνει, χρειάζεται άμεσα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να του αναπτερώσουν το ηθικό. Στην πρώτη του παρουσία σε επίσημο αγώνα, πρέπει να χειροκροτηθεί έντονα για να του λυθούν τα πόδια. Θέλει να παίξει μπάλα. Γουστάρει αυτό που κάνει, απλά φαίνεται επηρεασμένος από τους τραυματισμούς και την καχυποψία που πλανιέται πάνω από το όνομά του.
Πάντως αν ο Λεονάρντο έχει όντως (όπως δείχνει) μεγάλη θέληση για να δείξει πράγματα και να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του, τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει βρει… λαβράκι (με ελάχιστα χρήματα) στη μεταγραφική περίοδο των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.
Πηγή: sday.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: