Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

«Μάχη μέχρι τέλους»


Οι άνθρωποι του Ηρακλή περίμεναν δικαίωση αλλά η απόφαση του διοικητικού εφετείου, δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Οι Θεσσαλονικείς με ανακοίνωση τους στέκονται στην δέσμευση της νομικής εκπροσώπησης της Σούπερ Λίγκ και παράλληλα καλούν τον κόσμο να έχει πίστη δυναμική και ενότητα μέχρι το τέλος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Εφετείο, με σημερινή (09/09) απόφασή του, απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής, την οποία υπέβαλε η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση διαδραμάτισε η δέσμευση της νομικής εκπροσώπησης της Super League ότι απόφαση δικαίωσης του ΗΡΑΚΛΗ θα γίνει αμέσως σεβαστή και οι αγώνες του Αστέρα Τρίπολης θα επαναληφθούν με την ‘κυανόλευκη’ ομάδα να παίρνει τη θέση του.

Η σημαντική μέρα του δικαστικού αγώνα είναι η Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα εκδικαστεί το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Ο αγώνας είναι δύσκολος και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Ηρακλειδείς. Ο δρόμος μας δεν έχει επιστροφή και ενωμένοι θα νικήσουμε, βρίσκοντας το δίκιο μας, μέσω των Πολιτικών Δικαστηρίων. Πίστη, δυναμική και ενότητα θα οδηγήσουν στην τελική δικαίωση».



Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: