Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Φαβορί ο Ολυμπιακός στα στοιχήματα!!

Μπορεί να κοντράρεται με τη Μαρσέιγ δίχως να έχει δώσει επίσημο παιχνίδι όμως ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες ώστε να πάρει τη νίκη στο εναρκτήριο ματς του «Καραϊσκάκη» για τη φάση των ομίλων της νέας σεζόν.
Φαβορί ο Ολυμπιακός στα στοιχήματα!
Ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός όσον αφορά τις στοιχήματικές αποδόσεις σε μία πλειάδα εταιριών στοιχήματος ανά τον κόσμο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν απόδοση για τον «1» από 2.40 έως και 2.60 στα είκοσι κορυφαία στοιχηματικά sites, ενώ από τη μεριά της η Μαρσέιγ «παίζεται» μεταξύ 2.50 και 2.80 ώστε να πάρει το «διπλό». Η ισοπαλία δε, ξεκινάει από το 3.00 και φτάνει μέχρι και το 3.20.
Φαίνεται λοιπόν πως η έδρα δίνει ένα έστω και ισχνό προβάδισμα στον Ολυμπιακό βάσει και των στοιχηματικών εταιριών που τον χρήζουν φαβορί στα χαρτιά. Έστω κι αν οι Γάλλοι έχουν ήδη δώσει αρκετούς επίσημους αγώνες την ώρα που η ελληνική ομάδα θα πέσει κατευθείαν στα βαθιά στο ματς της Τρίτης για την πρεμιέρα των ομίλων.
Πάντως, το εν λόγω παιχνίδι, αναμένεται να τραβήξει πάνω του πολλά στοιχηματικά βλέμματα μια και αποτελεί την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα το κάνει κόντρα σε μία ομάδα την οποία έχει στις δυνατότητές του και αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να κάμψει την αντίστασή της.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: