Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Τα κάνανε... μπάχαλο και τώρα δεν το αντέχουν!!

Οι υπεύθυνοι της Σούπερ Λιγκ έχουν... ξεπεράσει τον εαυτό τους! Ο νομικός εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής Γιάννης Οικονομάκης ανέφερε πως τα πράγματα έχουν τελματώσει και τόνισε πως η Λίγκα δεν αντέχει αυτό το... κουτσουρεμένο πρωτάθλημα!
Τα κάνανε... μπάχαλο και τώρα δεν το αντέχουν!
«Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που δεν μπορούμε να ελέγξουμε», τόνισε ο κ. Οικονομάκης μιλώντας στον Novasportfm 94.6.

Αναφορικά με την υπόθεση του Ηρακλή και το τι θα κάνει η Σούπερ Λίγκα σε περίπτωση που ο «γηραιός» δικαιωθεί, είπε: «Αν ο Ηρακλής πάρει άδεια από την ΕΕΑ, λάβει άδεια από την επιτροπή αδειοδότησης και υπάρξει απόφαση που υποχρεώνει τη Σούπερ Λίγκα, τότε θα παίξει κανονικά στο πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι, δεν αντιδικεί η Σούπερ Λίγκα με τον Ηρακλή… ούτε παίρνει θέση στην αντιδικία του με τον Αστέρα Τρίπολης».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Η Σούπερ Λίγκα δεν αντέχει αυτό το… κουτσουρεμένο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να αποδεχθεί περαιτέρω κουτσούρεμα. Οφείλουμε να προστατέψουμε ως θέαμα και ως προϊόν το ποδόσφαιρό μας. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Πρωτάθλημα με πέντε ή έξι αγώνες κάθε αγωνιστική! Και άλλωστε, πρέπει να σεβαστούμε και τη NOVA, με την οποία έχουμε συνάψει συμφωνία».

Για το… νομικό μπάχαλο και γιατί αυτό είναι τόσο περίπλοκο στο ποδόσφαιρο, δήλωσε: «Οι αρμοδιότητες είναι ασαφείς και αντιφατικοί. Ας πούμε, είναι μεγάλος γρίφος το αν το διαιτητικό δικαστήριο έχει αρμοδιότητα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η απόφαση ενός νομικού. Εδώ που φτάσαμε, δεν πρέπει να αποδώσουμε ευθύνες. Καμιά φορά, η ζωή εξελίσσεται και είναι δύσκολο για το νομοθέτη να προβλέψει τόσο ακραίες καταστάσεις, όπως οι φετινές».

Τέλος, σημείωσε: «Όπως τονίσαμε και στην ανακοίνωσή μας, στο τελευταίο Δ.Σ., βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Εκκρεμούν οι υποθέσεις των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, αλλά και του Ηρακλή… και εδώ και στο CAS! Πρότασή μας είναι να καλέσουμε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρούμε μία πρακτική λύση. Έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν. Τα πράγματα φαίνεται πως έχουν τελματώσει. Αν βρούμε, όμως, μία λύση, πιστεύω ότι θα έχουμε αποτελέσματα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: