Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Κανονικά το Αστέρας - Κέρκυρα

Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής (11/9) ανάμεσα στον Αστέρα και την Κέρκυρα στην Τρίπολη για την 2η αγωνιστικής της Superleague, καθώς το πολιτικό Εφετείο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα του Ηρακλή που επιχειρεί να μπλοκάρει τους αγώνες του Αστέρα στην προσπάθειά του για δικαίωση και παραμονή στην κατηγορία. Ο "Γηραιός" πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Γ' Εθνική από την ΕΠΟ.

Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η Σούπερ Λίγκα δεν πήρε θέση στην αντιδικία των δύο ομάδων(Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης) ωστόσο επεσήμανε τον κίνδυνο να τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα, εφόσον αναβληθεί και άλλο παιχνίδι, εξαιτίας του προβλήματος με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η διοργανώτρια αρχή πάντως, ξεκαθάρισε πως θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση του δικαστηρίου και παράλληλα δεσμεύτηκε πως σε περίπτωση δικαίωσης του Ηρακλή, οι αγώνες του Αστέρα που θα γίνονται κανονικά μέχρι τότε θα ακυρωθούν, με τον «Γηραιό» να παίζει αναδρομικά όλα τα χρωστούμενα παιχνίδια.

Από την πλευρά της, η ΕΠΟ επανέλαβε την θέση πως ο Ηρακλής δεν δικαιούται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, από την στιγμή που η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων είναι πειθαρχικό και όχι διοικητικό όργανο και συγχρόνως, το γεγονός πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει ούτως η άλλως εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στην Σούπερ Λίγκα.

Τέλος, ο Ηρακλής στάθηκε στην νομιμότητα της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, ανέπτυξε τις γνωστές θέσεις του για την πολυθρύλητη πλαστογραφία της ασφαλιστικής ενημερότητας, ενώ ο Αστέρας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα του Ηρακλή για την αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα.Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: