Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Τσεκάρει τρεις ο Βαλβέρδε


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζητούσε επίμονα ένα φιλικό πριν το ματς με την Μαρσέιγ, για έναν απλούστατο λόγο, τρεις παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού και ήθελε πρώτα να τους δει. Έτσι ο Ισπανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία στο σημερινό (09/09, 20:00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ, να διαπιστώσει την ετοιμότητα τον Ζαν Μακούν, Τζαμέλ Αμπντούν και Πάμπλο Ορμπάιθ. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα τους χρησιμοποιήσει από την αρχή της αναμέτρησης, αλλά σίγουρα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

Ο «τσινγκούρι» φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, αλλά με τον Βαλβέρδε δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που είναι φαβορί για να αγωνιστούν και απέναντι στην Μαρσέιγ. Ο «Τσινγκούρι» θα επιλέξει και πάλι το αγαπημένο του 4-4-1-1. Ο Κοστάντσο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του στην άμυνα θα έχει τους Μανιάτη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ και Μαρκάνο. Ο Μακούν με τον Μοντέστο θα είναι λογικά το δίδυμο στην μεσαία γραμμή, ο Φετφατζίδης είναι το φαβορί για την δεξιά πλευρά, ο Μιραλάς θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, ο Φουστέρ θα είναι μπροστά από τους κόφτες και πίσω από τον επιθετικό και ο Αμπντούν αριστερά.  

Οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον  αγώνα με τον ΟΦΗ είναι οι: Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν.  Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ποτουρίδης, Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης και Πάντελιτς.






Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: