Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

«Το χρέος είναι του... Λουκόπουλου»!!

Ανακοίνωση- απάντηση προς το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπου υποστηρίζει ότι δεν χρωστάει στην εφορία και διευκρινίζει ότι το ποσό του 1.200.000 ευρώ που ανακοίνωσε το υπουργείο ότι οφείλει η ΠΑΕ αφορά την ομάδα του Άρη Λουκόπουλου που πτώχευσε το 2004...
«Το χρέος είναι του... Λουκόπουλου»
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διευκρινίζει ότι η αναφορά η οποία έγινε από το Υπουργείο Οικονομικών ότι μεταξύ των μεγάλων οφειλετών περιλαμβάνεται και η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ποσό 1.200.000,00€ αφορά την παλιά ΠΑΕ Παναχαϊκή με ιδιοκτήτη τον Άρη Λουκόπουλο και η οποία λόγω χρεών πτώχευσε το έτος 2004 και υποβιβάστηκε στην Δ' Εθνική κατηγορία και η οποία δεν έχει καμία σχέση και είναι εντελώς διαφορετική εταιρεία από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 η οποία έχει κάτοχο του 90% των μετοχών της τον κ. Αλέξιο Κούγια και από τον Ιανουάριο του 2009 που πουλήθηκαν οι μετοχές από τον Κώστα Μακρή στον Αλέξιο Κούγια.
Δεν οφείλει στην εφορία ούτε 1 ευρώ και δεν έχει σήμερα ούτε 1 ευρώ ληξιπρόθεσμο χρέος αφού όσα χρέη υπήρχαν στο ΙΚΑ, εφορία και τρίτους είχε δημιουργήσει ο Κώστας Μακρής και τα έχει εξοφλήσει ή έχει ρυθμίσει ο κ. Κούγιας.
Στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου υπάρχουν έγγραφες βεβαιώσεις αλλά μπορεί να απευθυνθεί και στην Α' Δ.Ο.Υ. Πατρών για επιβεβαίωση των ανώτερων.
Κατόπιν αυτού η ΠΑΕ Παναχαϊκή παρακαλεί τους υπευθύνους του Υπουργείου Οικονομικών να προβούν στην σχετική διευκρίνιση γιατί είναι άδικο να δημιουργούνται τέτοιου είδους άσχημες εντυπώσεις για μια ΠΑΕ που είναι πρότυπο για την συνέπειά της απέναντι στην εφορία, ΙΚΑ και ποδοσφαιριστές, γι' αυτό άλλωστε δεν έχει καμία προσφυγή και λαμβάνει πάντα πρώτη το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα το οποίο συμμετέχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: