Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Σενάρια… φαντασίας για Μπεργκ!!

Τρελά όνειρα των Ρώσων που… αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Τέρεκ Γκρόζνι για τον Μάρκους Μπεργκ, την ώρα που απ' τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν πως ούτε πρόταση υπάρχει, ούτε φυσικά πωλείται ο παίκτης.

Σενάρια… φαντασίας για Μπεργκ
Η… φαντασία των Ρώσων προχώρησε πολύ την Τετάρτη! Κι αυτό γιατί η «sport-express»… αποκάλυψε έντονο ενδιαφέρον της Τέρεκ Γκρόζνι για να αποκτήσει τον Μάρκους Μπεργκ απ’ τον Παναθηναϊκό, δίχως να αναφέρει ποσά και οικονομικό αντίτιμο ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Φυσικά στο τριφύλλι όχι μόνο δηλώνουν άγνοια για τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, όχι μόνο ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει πρόταση και «ενόχληση» για τον Σουηδό, αλλά επαναλαμβάνουν πως δεν πωλείται και πως υπάρχει οριστική συμφωνία μαζί του για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 που θα υπογραφεί με το που μπει το νέο έτος.

«Ούτε υπάρχει καμία πρόταση, ούτε και πωλείται ο Μπεργκ ακόμη κι αν υπήρχε. Ο Μάρκους έχει συμφωνήσει σε όλα και στις αρχές του νέου έτους θα υπογράψουμε την επέκταση του συμβολαίου που ήδη έχει με την ομάδα μας», λένε χαρακτηριστικά οι πράσινοι, σβήνοντας μια και καλή την… φωτιά της «τρελής» φημολογίας που αναπτύχθηκε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: