Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Το… ερυθρόλευκο παρελθόν του Μενσά-Μπονσού!! (video)

Αν δεν υπάρξει... ανατροπή, ο Ποπς Μενσά-Μπονσού θα παίξει στην ΑΕΚ. Έχει, όμως, ανοιχτές… παρτίδες με τον Ολυμπιακό όταν είχε «κοπεί» στα ιατρικά κι όταν είχε παίξει μπουνιές με Μπέγκιτς-Πρίντεζη.

Το… ερυθρόλευκο παρελθόν του Μενσά-Μπονσού (video)
Για πρώτη φορά θα παίξει σε ελληνική ομάδα ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, εφόσον ολοκληρωθεί η -όπως όλα φαίνεται- συμφωνία του με την ΑΕΚ!

Ωστόσο, ο Βρετανός πάουερ φόργουορντ-σέντερ έχει... πλούσιο ελληνικό παρελθόν που συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί η απόκτησή του απ' τους Πειραιώτες με μοναδική εκκρεμότητα να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Ο παίκτης ήρθε στην χώρα μας, υπεβλήθη σε πλήρη έλεγχο, όμως εκεί... χάλασε το deal. Οι ερυθρόλευκοι διέκριναν πρόβλημα στα γόνατα και έκριναν πως δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουν. Και κάπως έτσι ο διεθνής άσος έφυγε άρον-άρον απ' την Ελλάδα.

inner

Λίγους μήνες νωρίτερα από αυτό το συμβάν, ο Μπονσού ήταν ξανά πρωταγωνιστής με τον... Ολυμπιακό. Ήταν το παιχνίδι των τότε πρωταθλητών Ευρώπης με την Γαλατάσαραϊ, όπου είχε μπει... φωτιά στο ΣΕΦ. Σε μια ανύποπτη φάση ο Βρετανός και ο Μπέγκιτς «αρπάχτηκαν» άσχημα... για ένα ριμπάουντ, με αποτέλεσμα οι μπουνιές για μερικά δευτερόλεπτα να πέφτουν «βροχή»!

inner

Και πάνω στο... μπουλούκι, μπήκε και ο Πρίντεζης ο οποίος... έδωσε και πήρε αρκετά κροσέ! Και αφότου ηρέμησαν τα πνεύματα, οι τρεις τους (κάτω από έντονες αποδοκιμασίες ο Μπονσού) αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ, ενώ λίγες μέρες μετά ήρθε και η τιμωρία τους απ' την Ευρωλίγκα.

inner




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: