Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

«Είμαστε έτοιμοι»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο φίλος και εκπρόσωπος του Άλεξ Κάλας, Γιώργος Γιακουμίδης και μίλησε για την ετοιμότητα του Κάλας να αναλάβει τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την συζήτηση που έκαναν με τον Α.Σ:
«Αυτά που είχαμε να πούμε τα καταθέσαμε γραπτώς. Τώρα είναι σειρά του Α.Σ να αντιδράσει. Ο Άλεξ Κάλας είχε ενδιαφερθεί από όταν είχε αναλάβει ο Δημήτρης αλλά επειδή είναι ένας διακριτικός άνθρωπος περίμενε να ωριμάσουν πρώτα οι συνθήκες».
Για την εντολή να πληρωθούν οι παίκτες:
«Ο Άλεξ Κάλας ενημερώθηκε ότι οι παίκτες έφυγαν για τα Χριστούγεννα απλήρωτοι. Για να μην διαλυθεί η ομάδα έδωσε εντολή να πληρωθούν οι παίκτες. Φαντάζομαι σήμερα θα μας απαντήσουν. Αυτό βέβαια θα πρέπει να έχει και μια αποδοχή από την άλλη πλευρά».
Για την μεθοδικότητα του Κάλας:
«Αν πάρει την ομάδα ο κ. Κάλας θα δουν όλοι πόσο μεθοδικός είναι. Δεν ανοίγει το στόμα του εύκολα και δουλεύει πολύ. Μας είπε πως πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους».
Για το γεγονός πως δεν θα φύγει ο Κάμπος από την ομάδα:
«Ξέρω τον χαρακτήρα τους και μου φαίνεται αναμενόμενο».
Για το πότε θα απαντήσει ο Α.Σ:
«Δεν μου υπάρχει κάποιο χρονικό όριο. Θα το σκεφτούν και θα απαντήσουν».
Για το αν υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες να στηριχθεί ο Άρη:
«Υπάρχει η ικανότητα να τελειώσει η χρονιά χωρίς να μείνει καμιά εκκρεμότητα. Όταν αποκτήσει την ΠΑΕ θα αρχίσει η οργάνωση και θα μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω. Οι συνεργάτες του είναι Γερμανοί και θα κάνει πολλά παραπάνω από όσα βλέπουμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που προέχει βέβαια είναι ο Άρης να κερδίσει ομαλά το φετινό πρωτάθλημα».
Για το αν είναι έτοιμοι να αναλάβουν:
Βέβαια είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε όλα τα βήματα που πρέπει να κάνουμε, πώς να προστατέψουμε αυτή την προσπάθεια και πώς να πετύχουμε».
Για το κλίμα στο συμβούλιο:
«Ήταν καλό το κλίμα και είδα ανθρώπους που είναι σε δύσκολη θέση και νοιάζονται για την ομάδα».
Για τον Ντίτερ Χένες:
«Ο Χένες και ο Βάλτερ Φόιχτ ο φίλος του ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΠΑΕ. Θεωρούν πως ο Άλεξ Κάλας έχει το όραμα και τις αρχές να γίνει μια πολύ καλή δουλειά».
Για την αγωνία που υπάρχει:
«Ο κ. Κάλας μου είπε πως σε μια επένδυση είναι 20% τα χρήματα και 80% ο κόσμος. Θα δίνουμε εξετάσεις κάθε μέρα προς τον λαό του Άρη».
Για την θέση που θα πάρει ο Δημήτρης Καλαιτζίδης:
«Είναι στις προθέσεις του να είναι τεχνικός διευθυντής».
Για την στρατηγική του Κάλας:
«Η στρατηγική του κ. Κάλας είναι να γίνει μια ομάδα που θα ευχαριστεί τον κόσμο. Μετά είναι πολύ πιο εύκολη η θεμελίωση της ομάδας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: