Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

«Όλοι μαζί ενωμένοι»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη, Πάουλο Κάμπος.
Μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας, τον Άλεξ Κάλας κα όλες τις εξελίξεις στους «Κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την δήλωση του Δημήτρη Καλαιτζίδη στον Arena FM πως θα μείνει ο Κάμπος στην ομάδα αν αναλάβει ο Άλεξ Κάλας:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Καλαιτζίδη για τα λόγια του. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε τα πάντα για να συμπεριφερόμαστε επαγγελματικά. Κοιτάμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι και να φέρουμε την ευτυχία στους οπαδούς του Άρη».
Για την εντολή του Άλεξ Κάλας να πληρωθούν σήμερα οι παίκτες:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο για εμένα να δω τους παίκτες μου να βοηθιούνται. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όλα όσα είδα και διάβασα από αυτά που έγιναν χθες ήταν μέσα από τα ΜΜΕ. Κανένας δεν με ενημέρωσε επίσημα. Χαίρομαι πολύ που ο κ. Κάλας θέλει να βοηθήσει τους παίκτες. Οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια για όσα κάνουν».
Για το αν του μίλησε ο Γαλανός:
«Κανείς δεν μου μίλησε επίσημα.  Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο και τα διάβασα όλα στις εφημερίδες. Είχα μια σκέψη πως μπορεί και να έφευγα στις 30 Ιανουαρίου. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε την συνέχεια».
Για το αν υπάρχει άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια επειδή οι παίκτες δεν πληρώνονται:
«Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Είχαμε κάποια προβλήματα που επηρέασαν την δουλειά μας, στεναχωρήθηκαν εξαιτίας του οικονομικού αλλά τα παιδιά ήταν επαγγελματίες, δούλευαν σκληρά και για αυτό δεν επηρεάστηκαν τα αποτελέσματα μας».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Άρη:
«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και υπομονετικοί. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και στον κ. Γαλανό που μπορεί να μην είναι τώρα ο πρόεδρος της ομάδας όμως με έφερε στην αγαπημένη μου Ελλάδα. Εύχομαι να πληρωθούν οι παίκτες και όλο ο κόσμος να περάσει καλά τις γιορτές. Αγαπάω πολύ την Ελλάδα και θέλω να βρίσκομαι εδώ πέρα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: