Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Με Στράτο οδηγό και Σάριτς λυτρωτή!

Νίκη-θρίλερ επί της πρωτοπόρου Νταρουσάφακα πήρε η Αναντολού Εφές με 73-72 για τη δωδέκατη αγωνιστική της τουρκικής λίγκας, με τον Περπέρογλου κορυφαίο και τον Σάριτς από μηχανής θεό.

Με Στράτο οδηγό και Σάριτς λυτρωτή
Μεγάλη νίκη με 73-72 πήρε η Αναντολού Εφές επί της Νταρουσάφακα για τη δωδέκατη αγωνιστική της τουρκικής λίγκας και πλέον οι δυο τους ισοβαθμούν (9-3), με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ να έχει τη δυνατότητα να περάσει μόνη πρώτη εφόσον την Πέμπτη νικήσει την Τορκού Σελτσούκ.

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν ο κορυφαίος για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Top 16, καθώς είχε 19 πόντους (2/2 βολές, 4/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα), αλλά και έξι σερί πόντους που έφεραν το παιχνίδι «τούμπα» λίγο πριν το φινάλε. Πάντως καθοριστικός για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντάριο Σάριτς, που στα 10’’ πριν το τέλος έκλεψε στην επαναφορά την πάσα του Τζαμόν Λούκας και με λέι απ πέτυχε το καλάθι της νίκης. Ο Ματ Τζάνινγκ με 17 και ο Ντογκούς Μπαλμπάι με 10 πόντους είχαν επίσης μεγάλη συνεισφορά για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, στην οποία επανεμφανίστηκε ο Νέναντ Κρστιτς έχοντας 2 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 11 λεπτά.

Από την ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι, ο Τζαμόν Λούκας είχε μεν 21 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ, αλλά πέρα από το λάθος στην επαναφορά, αστόχησε και σε τρίποντο (υπό πίεση) στην εκπνοή.

Στο μεταξύ, η Τραμπζονσπόρ με τον Νέναντ Μάρκοβιτς στον πάγκο έφτασε τις έξι σερί νίκες μετά το 88-73 επί της Άνκαρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: