Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

«Θα δούμε τι θα γίνει με ΠΑΟΚ…»

Το όνομα του Γιώργου Αθανασιάδη ακούγεται όλο και πιο έντονα στην Τούμπα και πιθανότατα να είναι μια από τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Φεβρουάριο. Άλλωστε, όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ έχει στα πλάνα του τον νεαρός τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, που θα τον αφήσει για τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, αλλά και σε συνδυασμό με τις περιπτώσεις των Χακόμπο και Ιτάνζ, η ανάγκη για απόκτηση ενός τερματοφύλακα κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη. 
Ο 20χρονος πορτιέρο με καταγωγή από το Κιλκίς μίλησε στην «Α» για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του, για τις ευκαιρίες που δίνει ο Άγγελος Αναστασιάδης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, για την επιθυμία να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του σε μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους, αλλά και για τη «μάχη» της κορυφής. Ο Αθανασιάδης αναφέρθηκε επίσης και στην ομάδα του, τον Πανθρακικό και στα άτυχα τελευταία αποτελέσματα που είχε η ομάδα της Κομοτηνής με Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης και Βέροια.
Ο Πανθρακικός την τελευταία φορά που κέρδισε ήταν την 5η αγωνιστική με αντίπαλο τον Πλατανιά. Από τότε η ομάδα αγνοεί τη νίκη. Έχει ήττες απέναντι σε δυνατές ομάδες αλλά και ισοπαλίες κόντρα σε αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους, δηλαδή την παραμονή…
«Είμαστε άτυχοι ως ομάδα, καθώς στα παιχνίδια με Εργοτέλη και Βέροια θα μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης και να είμαστε λίγο πιο άνετοι στη βαθμολογία. Απέναντι στη Βέροια στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε το γκολ. Χάσαμε για λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας και ήρθε η ισοφάριση».
Τι θες ν’ αφήσεις πίσω σου το 2014 και τι θες να σου φέρει ο καινούργιος χρόνος;
«Θέλω να αφήσω πίσω μου όλα τα αρνητικά αποτελέσματα. Θέλω το 2015 να είναι μια καλύτερη χρονιά για την ομάδα μου και να μπορέσουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα γίνει μια μεγάλη μάχη μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς όλες οι ομάδες θα ενισχυθούν για να παρουσιαστούν καλύτερες τη νέα χρονιά. Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα και αυτό δίνει σε κάθε ποδοσφαιριστή ένα μεγαλύτερο κίνητρο. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και να μπορέσει να εκπληρώσει κάθε επιθυμία του».
Το τελευταίο χρονικό διάστημα  υπάρχουν δημοσιεύματα πως βρίσκεσαι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ…
«Το έχω ακούσει και εγώ πολύ έντονα στην Κομοτηνή, αλλά και στον Τύπο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ προς την ομάδα μου, τον Πανθρακικό. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016. Εγώ από τη μεριά μου, αυτό που κάνω είναι να μην το σκέφτομαι και να συγκεντρώνομαι».
Σίγουρα θα ήθελες να κάνεις το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου και να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ που έχει υψηλούς στόχους.
«Και ποιος δεν θα ήθελε να πάει σε μια μεγάλη ομάδα, που διεκδικεί κάθε χρόνο πρωτάθλημα, κύπελλο και φυσικά μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα με πολύ καλό προπονητή που δίνει ευκαιρίες σε παίκτες της ηλικίας μου. Θα δούμε τι θα γίνει…».
Υπάρχει μια μάχη στην κορυφή, με το ΠΑΟΚ να είναι πρώτος στη βαθμολογία έχοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο που ακόμα το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί και πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να «σπάσει» φέτος την παντοκρατορία του Ολυμπιακού;
«Είναι καλό για το ποδόσφαιρο που ακόμα δεν έχει βγει ο πρωταθλητής όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως σε καμία περίπτωση δεν του εξασφαλίζει κάτι περισσότερο απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που ακολουθούν. Μου αρέσει που τρεις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα, αυτό κρατάει και τον κόσμο σε εγρήγορση».
Ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα;
«Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς και οι τρεις ομάδες έχουν πολύ καλό ρόστερ. Ας μη ξεχνάμε πως υπάρχουν και οι μεταγραφές και σίγουρα θα ενισχυθούν σημαντικά. Εύχομαι να το κατακτήσει η ομάδα που θα παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι και τέλος. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και εύχομαι να το πάρει ο… καλύτερος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: