Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

«Το σημαντικότερο είναι το σύνολο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Παρίδης και μίλησε για την κατάσταση στον «Δικέφαλο».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:
«Η πρόθεση μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Βέβαια η ομάδα θέλει ενίσχυση. Οι γραμμές που πρέπει να ενισχυθούν με παίκτες που κάνουν την διαφορά. Η διοίκηση με τον προπονητή».
Για τον στίχο που έγραψε στον ύμνο του ΠΑΟΚ:
«Το τρίτο το στιχάκι το έγραψα εγώ. Ξαφνικά λέω «στη Θεσσαλονίκη στη Τούμπα εκεί ψηλά ο κόσμος θα δοξάζει του ΠΑΟΚ τα παιδιά», μας άρεσε και το βάλαμε».
Για το τι σημαίνει ο Αναστασιάδης για τον ΠΑΟΚ:
«Για την ομάδα είναι το «Α» και το «Ω». Μιλάει με τους παίκτες και τους δίνει το μήνυμα να αγωνιστούν. Υπάρχουν φατρίες στον ΠΑΟΚ αλλά όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε κάτι αντάξιο της ομάδας. Θυμάμαι και με άλλους προπονητές που κάποιοι δεν τους άφηναν να δουλέψουν και φώναζαν. Πρέπει να δούμε και τι παίκτες έχει ο Άγγελος. Πρέπει να βοηθήσει και η διοίκηση και από εκεί και πέρα ότι βγει. Παλιότερα όταν περπατούσαν οι 6 παίκτες οι άλλοι καθάριζαν».
Για το αν μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα με παίκτες 11αδας:
«Το σημαντικότερο είναι το σύνολο της ομάδας. Μας ενδιαφέρει το σύνολο της ομάδας να αποδίδει στο «7». Το να μην πάρουμε το πρωτάθλημα δεν σημαίνει τίποτα. Άλλες μονάδες έχει ο Ολυμπιακός και άλλες ο ΠΑΟΚ. Το σύνολο έχει οδηγήσει τον ΠΑΟΚ μέχρι εδώ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: