Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Πανέξυπνος, επιχειρηματίας και... αισθηματίας!!

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος αρθρογραφεί για τον Σπύρο Παπαθανασάκη που ως τώρα κερδίζει δικαιολογημένα τις εντυπώσεις.

Έχοντας διαθέσει ήδη ένα ποσό περίπου 1,2 εκ. ευρώ, έχοντας βάλει σε μια τάξη αρχικά την κατάσταση, έχοντας καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να μεταβάλλει την εικόνα του Ηρακλή στην αγορά, προς το καλύτερο, θα έλεγε κανείς πως είναι προφανές πως το κι επισήμως νέο αφεντικό της ΠΑΕ, ο Σπύρος Παπαθανασάκης, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Τον περασμένο Μάιο όταν και αποκαλύψαμε το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, οι τότε περιγράφοντες την περίπτωσή του είχαν κάνει λόγο για κάτι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να βγάλει τον Ηρακλή από την τότε ημιθανή κατάστασή του. Εκείνοι δικαιώθηκαν. Σ' ένα καίριο timing όπου παραλλήλως υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις, με πάμπολλα ερωτηματικά, που έριζαν για να αναλάβουν την ομάδα.

Βγάζοντας έξω την παρουσία του όλες αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη και μένοντας λίγο περισσότερο στην φυσική του παρουσία στον όμιλο Metromedia, αντιλαμβάνονταν εύκολα κανείς έναν ευπρόσιτο άνθρωπο, κυρίως όμως πανέξυπνο που «ζύγιζε» καταστάσεις και λεγόμενα άμεσα. Συνολικά έναν επιχειρηματία που φαίνεται να «παντρεύει» και το συναίσθημα. Μπορεί να βρίσκεται ελάχιστα στον Ηρακλή, αλλά προσαρμόζεται εύκολα, θέλει και μαθαίνει γρήγορα. Από τις μικροαλλαγές για τις οποίες μας μίλησε κι έρχονται οσονούπω, μέχρι την πρόθεση να φέρει τον Κώστα Κατσουράνη στην ομάδα, είναι εμφανές πως και έχει σχέδιο για τον Ηρακλή και το προχωρά βήμα-βήμα, με υπομονή, με αξιόπιστες κινήσεις, κερδίζοντας εμπιστοσύνη, για να πετύχει.

Το 2014 που μετρά τις τελευταίες ημέρες του, επιφύλασσε αυτή τη θετική έκπληξη για τον Ηρακλή. Απέδειξε όμως για άλλη μια φορά τη δυναμική αυτής της ομάδας, πως πάντα ήταν και θα είναι «μαγαζί γωνία». Διαφορετικά δεν θα εμφανίζονταν ούτε ο Σπύρος Παπαθανασάκης, ούτε κανένας άλλος. Αγωνιστικά ο Ηρακλής αφήνει το 2014 με πρωτιές. Σε επί μέρους στατιστικά (από την άμυνα που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει μηδέν παθητικό, την επίθεση, τους σκόρερ) και συνολική εικόνα. Και το 2015 ανατέλλει με μεγαλύτερη αισιοδοξία από ποτέ στα τελευταία χρόνια. Σταθερή διοικητική-οικονομική κατάσταση, τον κόσμο να συσπειρώνεται και την ομάδα να πείθει αγωνιστικά...
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: