Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Η... συμφορά με τον Σαρρή και ο επόμενος!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στην παραίτηση του Γιώργου Σαρρή που έγινε για αυτά που θα "σκάσουν" σε λίγες ημέρες, καταγράφει συγκεκριμένες αντιδράσεις που δείχνουν ποιον εξυπηρετούσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και αναρωτιέται για τον επόμενο, αν θα είναι εξυπηρετητής και αυτός ή θα υπάρξει φως στο τούνελ...
Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Σαρρή; Τι συμφορά μας βρήκε; Αυτό το κόσμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που …..κατάφερε τόσα πολλά έφυγε από κοντά μας. Πως θα περάσουν τα Χριστούγεννα τώρα, η Πρωτοχρονιά, οι επόμενοι μήνες, τα χρόνια;
ραγματικά ήταν σοκ για όλους μας η παραίτηση του Γιώργου Σαρρή. Όπως διαβάζω ήταν τόσο καλός άνθρωπος, έκανε …τόσες εξυπηρετήσεις (σε έναν συγκεκριμένο καθόταν προσοχή , όταν χτύπαγε το τηλέφωνο), κρίμα για τον γιατρό Γιώργο Σαρρή. Θα μας λείψει, όπως θα λείψει από όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πραγματικά είναι δύσκολες ώρες για όλους μας, που αυτό το παλικάρι αποφάσισε να παραιτηθεί. Ενας άνθρωπος, που μόνο αλήθειες έλεγε και στα ελληνικά και στα …κινέζικα. Όπως αυτή χθες σε συνέντευξή του , που είπε ότι έφυγε, διότι αλλιώς τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν μπορούσαν να πάρουν μέσω της ΕΠΟ την οικονομική ενίσχυση του κράτους.
Ξέχασε βέβαια ο…ατιμούτσικος να πει μία μικρή λεπτομέρεια.. Ότι ψηφίστηκε πριν μερικές ημέρες τροπολογία στην Βουλή, ότι τα χρήματα πάνε στα σωματεία απευθείας από το κράτος χωρίς την μεσολάβηση της ΕΠΟ.
Το γιατί παραιτήθηκε ο Σαρρής τώρα και όχι τότε που η Εθνική έχανε και από τα Φερόε και όλοι του ζήταγαν να φύγει θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες….
Και κάτι ακόμα. Το ποια ομάδα εξυπηρετούσε ο Σαρρής μπορείτε να το διαπιστώσετε από το ποιοι οπαδοί , η και δημοσιογράφοι αντιδρούν σε αυτή την παραίτηση και παίρνουν το μέρος του. Καρφώνονται πολύ εύκολα με αυτή την αντίδρασή τους και ομολογούν αυτό που λέγαμε εμείς εδώ και καιρό.
Το θέμα είναι μετά τον Σαρρή ποιος; Ελα ντε. Μήπως έρθει άλλος ένας αναλώσιμος, εξυπηρετητής, η θα υπάρξει φως στο τούνελ;
ΥΓ: Καλά Χριστούγεννα σε όλους και υγεία πάνω από όλα γιατί –πιστέψτε με-ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο αγαθό σήμερα.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: