Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός μέσα από αριθμούς και γεγονότα!!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας τον Λεβαδειακό, στη δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση που δίνει ο “Δικέφαλος” σ᾽ αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει τη στατιστική πλευρά των συγκεκριμένων αναμετρήσεων μέσα από αριθμούς και γεγονότα.
Πιο συγκεκριμένα:
#13 φορές έχουν βρεθεί μέχρι τώρα οι δύο ομάδες αντιμέτωπες σε αγώνα πρωταθλήματος στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 11 νίκες, μια αναμέτρηση έχει τελειώσει με λευκή ισοπαλία και ο Λεβαδειακός έχει φύγει μια φορά νικητής από την έδρα του Δικεφάλου.
#4 αναμετρήσεις έχει δώσει μέχρι τώρα στις 3 Μαϊου ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο Α’ Εθνικής και έχει επικρατήσει σε όλες. Ο Δικέφαλος έχει δώσει και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια εντός έδρας και μετρά νίκες με Ηρακλή (1-0), Πανσερραϊκό (3-0), Παναχαϊκή (4-1) και Πανιώνιο (3-0).
#3 γκολ έχει ο Στέφανος Αθανασιάδης απέναντι στον Λεβαδειακό και τα έχει σημειώσει σε δύο διαφορετικά ματς με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Τρία γκολ έχει και ο Μπάνον, ο οποίος έκανε χατ τρικ στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Λεβαδειακό σε επίπεδο Α’ Εθνικής στις 14 Φεβρουαρίου 1988.Δυο φορές δίχτυα στο ίδιο ματς με τον Λεβαδειακό έχουν βρει εκτός από τον Αθανασιάδη και οι Σαλπιγγίδης , Μουσλίμοβιτς.
#Στα 7 από τα 11 ματς με τον Λεβαδειακό, που έχει δώσει ως γηπεδούχος ο ΠΑΟΚ στην Α’ Εθνική, έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην εστία του. Οι έξι αναμετρήσεις συνοδεύτηκαν με νίκες, ενώ υπάρχει και μια λευκή ισοπαλία των δύο ομάδων την σεζόν 1994-95”.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: