Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Η «ακτινογραφία» του Λεβαδειακού!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως συνηθίζει, παρουσίασε τον επικείμενο αντίπαλο της ομάδας. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Λεβαδειακού.
Αναλυτικά:
«Άλλη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της με τον Λεβαδειακό να δίνει μάχη για την σωτηρία. Η ομάδα της Βοιωτίας έχει ένα ποιοτικό ρόστερ, που στα χαρτιά έμοιαζε έτοιμο να της εξασφαλίσει την παραμονή σχετικά εύκολα. Στο χορτάρι όμως τα πράγματα αποδείχθηκαν διαφορετικά. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά με τον Λεβαδειακό για μεγάλο διάστημα να βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και χρειάστηκε η πορεία… πρωταθλητισμού του δεύτερου γύρου για να πάρει ανάσα.  Η απόσταση των τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε δεν προσδίδει σιγουριά ότι οι Βοιωτοί θα είναι και του χρόνια στα μεγάλα “σαλόνια”, αλλά ο Λεβαδειακός κρατά πλέον την τύχη στα χέρια του.
Στο τιμόνι της ομάδας από τον Φεβρουάριο βρίσκεται ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος αντικατέστησε τον Σάββα Παντελίδη και ανέλαβε τον δύσκολο έργο της σωτηρίας της ομάδας. Αιχμή του δόρατος για τους Βοιωτούς αποτελεί ο Βαγγέλης Μάντζιος, με τον πολύπειρο φορ να ηγείται στους σκόρερ με 8 τέρματα. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (3 γκολ και 3 ασίστ) και ο Σίμον Βούκσεβιτς (2 γκολ και 4 ασίστ). Στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου οι προσθήκες και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ ήταν πολλές, με την φυγή του Κονέ αλλά και τον ερχομό των Μιλιάζες, Πελέ και του Μεξικανού Πουλίδο που επί μήνες προσπαθούσε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός να ξεχωρίζουν.
Θέμα προέκυψε και στα διοικητικά του συλλόγου, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιάννη Κομπότη, να δέχεται απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από τον ανακριτή Ανδρεάδη, καθώς τον βαραίνουν κατηγορίες στις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις που όλοι ελπίζουν να συμβάλλουν στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε δηλώσεις του ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού, Πέτρος Γιακουμάκης ανέφερε: “Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε την δυνατότητα να πάμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες”, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαχαίρας στάθηκε στο κίνητρο της ομάδας του δηλώνοντας αναλυτικά: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι εμείς έχουμε το κίνητρο για να πάρουμε την νίκη. Σίγουρα και ο ΠΑΟΚ θα θέλει να κερδίσει, λόγω του ότι παίζει στην έδρα αλλά έχει και κάποια κακά αποτελέσματα, αλλά εμείς πρέπει να φανούμε δυνατοί και να δείξουμε ότι πάμε εκεί για να πάρουμε κάτι”.
Στάθης, Πουλίδο, Πίντερ και Μρντάκοβιτς θα απουσιάσουν για τους Βοιωτούς, ενώ επιστρέφουν οι Σηφάκης και Βούκσεβιτς. Η αποστολή για την αναμέτρηση της Τούμπας αποτελείται από τους: Σηφάκης, Στρατηλάτης, Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Τομάς, Κώτσιος, Μάγκας, Μιλιάζες, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμες, Πελέ, Κατίδης, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ, Μπουσταμάντε, Παππάς, Μάντζιος και Γιακουμάκης».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: