Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Επικίνδυνος για μολότωφ ο Κοντονής!!

Μην υποτιμάτε τον Κοντονή Σταύρο. Αποδυτηριάκιας μιλάει... Είναι επικίνδυνος ο Ζακυνθινός. Και είναι επόμενο διότι όλοι τον έχουν κάνει μία χόρτα. Ακάλυπτο τον αφήνουν από το κόμμα του, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι συγκυβερνητικοί, την βγήκαν από δεξιά και ο Κοντονής Σταύρος υποχρεώθηκε να την κάνει γυριστή. Δεν είναι σίγουρο!
Δεν ξέρω τίποτα. Δεν άκουσα τίποτα. Δεν αποκλείω, όμως, έτσι που στριμώχθηκε ο Κοντονής Σταύρος, έτσι που ταπεινώθηκε, να αντιδράσει αλλοπρόσαλα. Στο φινάλε να το παίξει «ήρωας». Στο αντάρτικο ενάντια στην FIFA και την UEFA που επεμβαίνουν στα εσωτερικά του ποδοσφαίρου μας και σε συμμαχία με την αμαρτωλή ΕΠΟ δεν αφήνουν του συριζαίο να κάνει την κάθαρση.
Συμφώνησε, λοιπόν, ο Κοντονής Σταύρος να τα πάρει πίσω κάποια πραγματάκια, να αλλάξει στο νομοσχέδιο κάποια άλλα πραγματάκια. Για να μην υπάρξει πρόβλημα.
Για να αποφευχθεί το grexit. Θα πειθαρχήσει, όμως, ο Κοντονής Σταύρος σ' αυτά που υποσχέθηκε στον Ινφαντίνο, στους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων; Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Δεν αποκλείω την έκπληξη.

ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΕΛΑ του ανακριτών για την εγκληματική οργάνωση, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Όπως αναμενότανε, και μαγκιά του «αρχιεισαγγελέα» Αλέξη Κούγια, μετά την απολογία των τριών διαιτητών Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αρμπακιόλη, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής τους πήραν τη σφυρίκτρα! Συνεχίζεται, λοιπόν, η πατέντα των περιοριστικών όρων σε βάρος κάθε κατηγορούμενου για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα.
Μέχρι σήμερα ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης ρίχνει την ίδια καμπάνα, σε «απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο». Είναι απίθανο να γλυτώσει ο Μαρινάκης, όταν θεωρείται ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Απίθανο να περάσει η... «γραμμή» Αλέξη Κούγια που σα συνήγορος του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού αλλά και δικαστής του μαζύ, και εισαγγελέας, υποστήριξε: «Δεν έχει καμμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση ο Μαρινάκης».
Ξεφύγαμε. Ο Αρμπακιόλης από Καβάλα ήταν ο διαιτητής Παναχαϊκή-Πλατανιάς, 2-3 με τα πέναλτυ υπέρ των φιλοξενούμενων, το δεύτερο στο 94! Την πλήρωσε και ο Ιωαννίδης από Αργολίδα, επίσης για ματς της ομάδας του μεγαλομέτοχου Αλέξη Κούγια την Παναχαϊκή. Για δωροληψία-δωροδοκία στο Καλλιθέα-Παναχαϊκή. Ο τρίτος, ο Κάμπαξης, από Εύβοια είχε κάνει όργια στο Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-1.
Γκέλα του ανακριτή, λέει ο αποδυτηριάκιας, οι περιοριστικοί όροι στους τρεις διαιτητές, στους οποίους απαγορεύεται να ασχολούνται με την... διαιτησία. Την πάτησε ο άνθρωπος διότι δεν γνωρίζει ότι άλλο το ποδόσφαιρο, άλλο η διαιτησία. Θέλω να πω ότι ναι μεν οι τρεις διαιτητές πλέον θα διαγραφούν από την τοπική Ένωση στην οποία ανήκουν, όμως δεν τους εμποδίζει ο... δικαστής να γίνουν παράγοντες του ποδοσφαίρου! Όπως είναι οι πρώην διαιτητές Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της σούπερ ληγκ, ο Μάλαμας Τεβεκέλης στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Καζναφέρης στην Ξάνθη κ.α.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: