Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας!! (preview)

Ώρα στέψης για την Τσέλσι! Οι «μπλε» υποδέχονται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Κρίσταλ Πάλας και με νίκη θα φτάσουν και μαθηματικά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, τρεις «στροφές» πριν το φινάλε. Σέντρα στις 15:30.
Το εκτός έδρας 3-1 επί της Λέστερ στην εξ αναβολής αναμέτρηση μεσοβδόμαδα, επανέφερε την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στις νίκες, μετά το 0-0 με την Άρσεναλ. Οι «μπλε» εδώ και καιρό… νιώθουν και λειτουργούν σαν πρωταθλητές και σήμερα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν και τυπικά στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου με νίκη επί της «γειτόνισσας» Κρίσταλ Πάλας μπροστά στο κοινό τους.
Η Πάλας από την πλευρά της έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής και το μοναδικό της κίνητρο μέχρι να πέσει η αυλαία της σεζόν είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου μοιάζει να έχει χάσει ως ένα βαθμό την προσανατολισμό της, καθώς προέρχεται από δύο σερί ήττες και μάλιστα εντός έδρας (0-2 κόντρα σε Γουέστ Μπρομ και Χαλ).
Ο Μουρίνο αποκάλυψε πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν πρόκειται να πιέσει τον Ντιέγκο Κόστα να αγωνιστεί, με τον πολιτογραφημένο Ισπανό στράικερ να έχει πραγματοποιήσει ενδεχομένως ήδη την τελευταία του εμφάνιση για φέτος. Αυτό αποτελεί ουσιαστικά και το μοναδικό πρόβλημα των γηπεδούχων, που θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα και πάλι στην ενδεκάδα τους τους Κουρτουά και Όσκαρ.
Στην αντίπερα όχθη η Κρίσταλ Πάλας αναμένεται να παραταχθεί σήμερα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» χωρίς τους Σαμάκ, Κάμπελ και Τόμας, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Γουόρντ που έχασε το τελευταίο ματς με τη Χαλ.
Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Ραμίρες, Φάμπρεγας, Γουίλιαμ, Αζάρ, Ρεμί (Ντρογκμπά)
Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Κέλι, Νταν, Ντιλέινι, Σουαρέ, Γιέντινακ, Πάντσεον, ΜακΆρθουρ, Ζαχά, Μπολάσι, Μάρεϊ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: