Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι! (preview)

Σημαντικό ματς διεξάγεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με την Τότεναμ να φιλοξενεί στις 18:00 την Μάντσεστερ Σίτι και τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός έδρας 2-2 με τη Σαουθάμπτον, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν όσο καλοί θα έπρεπε, αλλά τουλάχιστον κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας και να παραμείνουν σε θέση ισχύος για την κατάκτηση μιας θέσης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.
Μάλιστα οι χθεσινές ήττες των «Αγίων» και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… βόλεψαν μια χαρά την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Και αυτό, διότι από τη μία εδραιώθηκε στην 6η θέση και από την άλλη ξέρει πως με νίκη κόντρα στη Σίτι σήμερα θα μειώσει την απόσταση από την τετράδα στους τέσσερις βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία.
Οι «πολίτες» από την πλευρά τους έχουν επιστρέψει στο… σωστό δρόμο. Αν και δεν αποδίδουν το ποδόσφαιρο που θα ήθελαν, οι ποδοσφαιριστές του Μανουέλ Πελεγκρίνι πήραν τις εντός έδρας νίκες με Γουέστ Χαμ (2-0) και Άστον Βίλα και με 67 βαθμούς συγκατοικούν με την Άρσεναλ στη 2η θέση, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.
Το δεύτερο «σκαλοπάτι» της βαθμολογίας είναι το… ταβάνι των περσινών πρωταθλητών και γι’ αυτό θέλουν απόψε τη νίκη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», από το οποίο τις δύο τελευταίες φορές που έφυγαν νικητές το έκαναν με… πεντάρα (5-1 τις σεζόν 2011/12 και 2013/14). Ενδιάμεσα η Τότεναμ είχε πάρει τη νίκη με σκορ 3-1.
Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν σήμερα χωρίς τους Γουόκερ και Ντέιβις που παραμένουν τραυματίες.
Αρκετά τα προβλήματα για τη Σίτι, με τους Κομπανί, Κλισί, Τουρέ και Γιόβετιτς να μένουν εκτός και τον Νασρί να αποτελεί ερωτηματικό για την ετοιμότητά του.
Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Τότεναμ: Γιορίς (Φορμ), Ντάιερ, Φάτζιο, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Μέισον, Μπενταλέμπ, Λαμέλα, Έρικσεν, Τσαντλί, Κέιν
Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Φερνάντο, Νάβας, Σίλβα, Μίλνερ, Αγουέρο
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: