Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Θέλει ΜακΚλάρεν… τώρα η Νιούκαστλ!!

Πρόταση συνεργασίας στον Στιβ ΜακΚλάρεν αναμένεται να καταθέσει ακόμα και μέσα στη ημέρα η Νιούκαστλ, με τους ανθρώπους της ομάδας να βλέπουν στο πρόσωπό του την ιδανική επιλογή για να σώσουν τη φετινή σεζόν που οδεύει ολοταχώς στο… γκρεμό!
Ο προπονητής της Ντέρμπι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των «καρακαξών» από την στιγμή που λύθηκε η συνεργασία τους με τον Άλαν Πάρντιου στα μέσα της σεζόν. Οι υποχρεώσεις του στην Τσάμπιονσιπ δεν κατέστησαν όμως εφικτή τη συνεργασία, αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και για τις δύο πλευρές.
Η Ντέρμπι… αυτοκτόνησε χθες στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έμεινε εκτός των πλέι οφ ανόδου. Την ίδια ώρα η Νιούκαστλ γνώριζε την 8η σερί ήττα της (3-0 από τη Λέστερ) με τον Τζον Κάρβερ στον πάγκο και έμπλεξε για τα καλά, καθώς έμεινε στους 35 και η απόσταση από την γραμμή του υποβιβασμού είναι μόλις στους δύο βαθμούς και με ματς περισσότερο από Χαλ και Σάντερλαντ.
Γι’ αυτό λοιπόν οι άνθρωποι της ομάδας φέρεται να έχουν αποφασίσει να κάνουν κάτι… δραστικό και είναι έτοιμοι (αν δεν το έχουν ήδη κάνει...) να έρθουν σε επαφή με τον ΜακΛάρεν και να του προτείνουν να αναλάβει άμεσα το «τιμόνι» της Νιούκαστλ, αρχής γενομένης από το ματς με τη Γουέστ Μπρομ το ερχόμενο Σάββατο (9/5).
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: