Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Σιγά τα ωά...!!

O Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του στο Gazzetta.gr για όλα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ αλλά και το γεγονός πως μπήκε στο στόχαστρο ο Βασίλης Σπανούλης επειδή... πανηγύρισε.
Γεμίσαμε ΟΣΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ σε αυτή τη ζωή. Εξοργισμένες μάλιστα, γιατί ο Βασίλης Σπανούλης είχε το… θράσος να πανηγυρίσει το τρίποντο που πέτυχε με το οποίο σφράγισε την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.
Τί ακριβώς έκανε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, που στην εξέδρα δεν πίστευαν στα μάτια τους και έφτυναν στον κόρφο τους, αδυνατώντας να αντέξουν την εικόνα; Σηκώθηκε για τρίποντο, ευστόχησε και έπιασε τα αυτιά του! Οπότε τα «παιδιά» του κατηχητικού έκαναν «ντου» για να μάθει ο Σπανούλης να στέλνει μήνυμα «δεν σας ακούω». Ασχέτως αν προηγουμένως και όσες φορές έχει πάει στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ακούει για τη μάνα του, τη γυναίκα του, τον ίδιο…
Σιγά τα ωά, θα πούμε εμείς. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που βλέπουμε πανηγυρισμούς αθλητών σε ντέρμπι. Δηλαδή με τη λογική του «ντου» σε κάθε πανηγυρισμό, δεν θα έπρεπε να ολοκληρώνεται ποτέ ντέρμπι στην χώρα μας.
Προφανώς και ο πανηγυρισμός του Σπανούλη, δεν είναι της αισθητικής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Δεν έβγαλε για παράδειγμα, ο παίκτης του Ολυμπιακού 50εύρα από το σορτσάκι για να τα πετάξει στους διαιτητές. Αυτή μάλιστα, είναι σοβαρή εικόνα, βγαλμένη από πανηγύρια και κλαρίνα…
Ο γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε τιποτένιο τον Σπανούλη, που έβαλε φωτιά στο παιχνίδι, λόγω του πανηγυρισμού. Προφανώς ο ίδιος θα έχει ξεχάσει τους δικούς του πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ. Αλλά τότε, ήταν πρόεδρος – εάν δεν κάνουμε λάθος – και προφανώς οι πρόεδροι έχουν ασυλία…
Σε αυτό που θα συμφωνήσουμε τον γνωστό φίλαθλο, είναι ότι όντως το ματς ήταν γιορτή. Μόλις ο Μάτζαρης με τρίποντο έκανε το 18-20, το ντέρμπι εξελίχθηκε σε ερυθρόλευκη γιορτή. Και ο κακός Σπανούλης, αυτός που δεν σέβεται τίποτα και πανηγυρίζει, αποφάσισε να τα τινάξει όλα στον αέρα.
Υ.Γ. Κι για να προλάβω κάποιους στα σχόλια, δεν με ενοχλούν οι πανηγυρισμοί των παικτών στα ντέρμπι. Μιλάμε για γήπεδα και όχι για εκκλησίες. Δεν με ενόχλησε για παράδειγμα, ο… τοξοβόλος Αμπέιντ, που αντικειμενικά να το δει κάποιος, είναι πιο προκλητικός πανηγυρισμός από αυτόν του Σπανούλη. Όπως απολαμβάνω, όταν ο Μήτρογλου βγάζει τα πιστόλια.
Υ.Γ. (1). Ο Ολυμπιακός απέδειξε στο ΟΑΚΑ, ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα και απέδειξε ότι κάλλιστα μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.
Υ.Γ. (2). Ο Ολυμπιακός χτύπησε φλέβα χρυσού με τον Σφαιρόπουλο. Προπονητής με καθαρό μυαλό σε όλη την διάρκεια του ματς, που δεν ασχολείται με τίποτα άλλο, παρά μόνο με τον τρόπο που θα βελτιώσει την ομάδα και τους παίκτες. Και απέδειξε, ότι έχει καθαρό μυαλό και στη συνέντευξη Τύπου. Κι όσο και αν ακουστεί περίεργο, τελικά η ήττα στο Κύπελλο, ήταν ευεργετική για την ομάδα.
Υ.Γ. (3). Άκου δεν έχει θέση στην Ελλάδα ο Σπανούλης. Απολαυστική ατάκα…
Υ.Γ. (4). «Δεν συντρέχει λόγος διακοπής, γιατί δεν υπήρξε τραυματίας», ακούσαμε στη μετάδοση. Αν δεν βγει αίμα, δεν έγινε και τίποτα… Απλά περιμένουμε να δούμε τι πρέπει να συμβεί για να διακοπεί ματς στο ΟΑΚΑ.
Υ.Γ. (5). Φιέστα έχουμε στο Καραϊσκάκη και ο κόσμος θα είναι εκεί. Θα πανηγυρίσουν οι «ερυθρόλευκοι» το 42ο πρωτάθλημά τους. Μυθικό επίτευγμα. Για αυτά θα τα πούμε στην επόμενη επικοινωνία μας…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: