Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Άφησε 10 εκατ. για χάρη ενός… πρωταθλήματος!!

Ασύλληπτη κίνηση και «μαγκιά» απ' τον Ντέιβιντ Ουέστ! Ο βετεράνος ψηλός... πέταξε 10 εκατ. δολάρια(!) για του χρόνου, μόνο και μόνο για να παίξει στους Σπερς και να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του NBA!

Άφησε 10 εκατ. για χάρη ενός… πρωταθλήματος!

Και ο Ντέιβιντ Ουέστ (που έχει βγάλει αρκετά) επιβεβαίωσε -με την φοβερή του κίνηση- πως στο τέλος της διαδρομής αυτό που πιθανώς θα μετράει είναι ένα δαχτυλίδι NBA κι όχι... 10 παραπάνω «χαρτιά» στον λογαριασμό του!

Ο 34χρονος λοιπόν πάουερ φόργουορντ/σέντερ (11.7 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ πέρσι) είχε εξασφαλισμένα 12 εκατ. δολάρια για του χρόνου, αν συνέχιζε στους Πέισερς. Δεν το έκανε όμως...

Τα «αρνήθηκε». Προτίμησε να κάνει χρήση σχετικής οψιόν και να μείνει ελεύθερος. Όχι για να βρει καλύτερο συμβόλαιο, αλλά για να βρει το... μίνιμουμ για έναν βετεράνο, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Αμερικανός λοιπόν συμφώνησε σε όλα με τους Σπερς (όχι που θα άφηναν τέτοια χρυσή ευκαιρία να πάει χαμένη) για την επόμενη σεζόν έναντι μόλις 1.4 εκατ!!

Πέταξε λοιπόν στα «σκουπίδια» 10.6 εκατ. δολάρια(!) μόνο και μόνο για να αποκτήσει το δικαίωμα προς τη δύση της καριέρας του να γευτεί την χαρά -ενδεχομένως- του πρώτου του τίτλου. Διότι καλώς ή κακώς στην Ιντιανάπολη δεν γινόταν με τίποτα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τώρα στο Σαν Αντόνιο, ο Ουέστ έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει. Κι αν τελικά βγει νικητής, τότε θα 'χει ακόμα έναν λόγο να περηφανεύεται για την επιλογή του. Αλλά ακόμα κι αν η σπουδαία αυτή κίνησή του -που δείχνει πως δεν είναι όλα λεφτά και στυγνός επαγγελματισμός στον αθλητισμό- δεν αποφέρει καρπούς, θα 'χει κερδίσει τον ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό όλων μας.

Διότι τέτοιες πράξεις (άφησε 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ εκατομμύρια!) δεν σπανίζουν απλώς στις μέρες μας, αλλά... δεν υφίστανται καν, όσο πλούσιος και να 'ναι κάποιος αθλητής... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: