Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Κούγιας: «Εγώ εξυγιαίνω τις ομάδες, δεν τις χρεοκοπώ»

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Παναχαϊκή εξήγησε ο Αλέξης Κούγιας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το όραμά του για τη Λάρισα που του ανήκει από χθες.

Κούγιας: «Εγώ εξυγιαίνω τις ομάδες, δεν τις χρεοκοπώ»
Ιδιαίτερα χαρούμενος που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της Λάρισας εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Παναχαϊκή, τονίζοντας πως όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνον στην Πάτρα είναι «παραπληροφόρηση».

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε πως «είναι παροιμιώδης η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Είμαι sportsman. Δεν είμαι άνθρωπος που μπήκα για να βγάλω λεφτά από αυτό, αφού μπορώ και το κάνω εδώ και 40 χρόνια από τη δικηγορία».

Όσον αφορά τώρα το όραμά του για τη Λάρισα, αποκάλυψε: «Θα γίνει κάτι πολύ ωραίο στη Λάρισα. Θα είναι κάτι πέρα από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Θα έχει συνεργασία με τον Δήμο, μέρος των εισπράξεων θα πηγαίνουν στους αδύναμους και τους άπορους. Θέλω αυτή η προσπάθεια να έχει συμμετοχή από όλους τους θεσμικούς φορείς.

Καμία ομάδα μου δεν έχει χρεοκοπήσει, αλλά ίσα-ίσα τις εξυγίανα. Και για αυτό υπερηφανεύομαι. Ο προϋπολογισμός της Λάρισας θα γίνει όπως πρέπει να γίνει. Πρώτα θα πάρουμε έναν προπονητή, πιθανότατα έναν ξένο. Αν και είχαμε επαφές με υποψήφιους προπονητές, όπως ο Ελευθερόπουλος, ο Χάβος, ο Νιόπλιας. Και τώρα περιμένω μία επαφή με τον κ. Τσιώλη που είναι και Λαρισαίος. Θέλουμε να βάλουμε βάσεις, να επενδύσουμε στο ντόπιο στοιχείο και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο.

Το ζητούμενο είναι ο συνασπισμός των δυνάμεων της πόλης και να είναι όλοι κοντά στην ομάδα. Με τον χρόνο θα γίνει κάτι πολύ όμορφο και θα απολαύσουμε κάτι πολύ ωραίο. Δε θα έλεγα ότι στόχος είναι η άνοδος, τώρα θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο»
.

Ακούστε όσα δήλωσε ο κ. Κούγιας στην εκπομπή του Σταύρου Χονδροθύμιου και του Νίκου Κατσαρού



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: