Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο Πουλίδο απέδειξε ότι έχει κότσια…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τη μαγκιά που έδειξε ο Άλαν Πουλίδο με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Πουλίδο απέδειξε ότι έχει κότσια…

• Αυτό που έκανε, να σηκωθεί να φύγει από το Μεξικό ως ελεύθερος παίκτης, πολύ απλά δεν γίνεται στο ποδόσφαιρο του Μεξικού! Εκεί όταν λήγει το συμβόλαιό σου και δεν το ανανεώσεις, δεν φεύγεις αν δεν πληρώσεις αποζημίωση στην ομάδα σου! Είναι εθιμικό δίκαιο που έχουν «επιβάλλει» εδώ και χρόνια οι σύλλογοι της χώρας σε «συνεννόηση» με την εκεί ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

• Ο Πουλίδο είναι ένας από τους μετρημένους στα δάκτυλα Μεξικάνους παίκτες την τελευταία δεκαετία, που πήγε κόντρα σε αυτή τη «μαφιόζικη», όπως την χαρακτηρίζουν στο ίδιο το Μεξικό, άτυπη συμφωνία, που πλήττει τα δικαιώματα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της χώρας.

• Δεν είναι μόνο ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει συνειδητοποιήσει τι παίκτης είναι ο Πουλίδο-και γι΄αυτό ίσως έπαιξε ρόλο και το πέρασμά του από το «μικρό» Λεβαδειακό, με τον οποίο έπαιξε έξι ματς μετά από αποχή εννιά μηνών. Ο Πουλίδο έχει πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο στο Μεξικό, με την Τίγκρες, που έχει σε κάθε ματς 40.000 κόσμο στο γήπεδό της…

• Είναι κι ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει και τι αγώνα έδωσε αυτό το παιδί, για να τηρήσει τη συμφωνία που είχε με τον Ολυμπιακό από τις αρχές της άνοιξης του 2014!

• Δεν τον έβαλαν ούτε λεπτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, παρότι ήταν στην αποστολή και παρότι τον είχαν χρησιμοποιήσει σε όλα τα φιλικά.

• Έμεινε εννιά μήνες μακριά από τους αγώνες λόγω της διαμάχης του με την Τίγκρες-είναι η ίδια ομάδα, που προσπαθούσε να χαλάσει τη μεταγραφή του βραζιλιάνου σέντερ μπακ Ζούλιο Σέζαρ στον Ολυμπιακό, αν θυμάστε.

• Πήγε δύο φορές στην Ελβετία στο CAS για να παρασταθεί στην εκδίκαση των υποθέσεων κόντρα στην Τίγκρες.

• Έμεινε μόνος του επί μήνες στην Ιταλία κι έκανε ατομικές προπονήσεις για να μη μείνει εντελώς πίσω τουλάχιστον από φυσική κατάσταση!

• Ο Πουλίδο, τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια, έδειξε ότι έχει ψυχή. Και δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό το πράγμα, πολύ απλά γιατί στον Ολυμπιακό δεν φτάνει να είσαι καλός παίκτης για να παίξεις. Πρέπει να έχεις και κότσια. Για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: