Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Παρουσιάστηκε ο Μίλνερ!!

Η Λίβερπουλ παρουσίασε τον Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος θα φοράει το νούμερο 7.
Οι «κόκκινοι» είχαν ανακοινώσει σχεδόν ακριβώς ένα μήνα πριν την απόκτηση του Άγγλου μέσου, ο οποίος με την έλευση του Ιουλίου έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι.
Λίγο μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα (6/7) παρουσιάστηκε στους οπαδούς το ένα από τα πολλά μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, με τον Μίλνερ να ποζάρει μπροστά από το έμβλημα του συλλόγου και να δηλώνει στην πρώτη του συνέντευξη ως μέλος της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς:
«Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι μεγάλο πράγμα να αλλάζεις ομάδας, αλλά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω σε έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία.
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας τεράστιος σύλλογος και στα πέντε χρόνια που ήμουν εκεί απήλαυσα κάθε στιγμή. Η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά θεώρησα πως είχε έρθει ο χρόνος να κάνω ένα βήμα μπροστά, να πάρω χρόνο συμμετοχής ή να συμμετάσχω σε κάτι πιο σπουδαίο.
Έχω παίξει σε μεγάλους συλλόγους και η Λίβερπουλ είναι ακόμη ένας. Μου ταιριάζει. Έχω παίξει στο Άνφιλντ και είναι ωραίο που πλέον θα έχω αυτόν τον κόσμο δίπλα μου. Είναι μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες στην Αγγλία και το να με υποστηρίζει θα είναι σίγουρα ένα απίστευτο συναίσθημα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: