Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Πρώτα «ανάσταση», μετά τους... πέθανε! (Web TV)


Δείτε στη Web TV από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία την αγανάκτηση του Τζαβέλλα για το γκολ του Βίτορ στη διάρκεια άσκησης στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε με ασκήσεις μέχρι… θανάτου.

Πρώτα «ανάσταση», μετά τους... πέθανε! (Web TV)
Σκληρή δουλειά, αλλά και ευχάριστες στιγμές για τους παίκτες περιλάμβανε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Στη διάρκεια μιας άσκησης στα τελειώματα, ο Μιγκέλ Βίτορ χάρισε στην ομάδα του τη νίκη προκαλώντας τον Γιώργο Τζαβέλλα να φωνάξει «… τον αναστήσαμε!».





Ο Ιγκόρ Τούντορ μπορεί να απουσίαζε, καθώς πήγε στην πατρίδα του για να διευθετήσει ένα ζήτημα με το δίπλωμα προπονητή, αλλά ο Ιταλός γυμναστής της ομάδας δεν χαρίστηκε στους παίκτες. Το πρόγραμμα, στο οποίο δεν πήρε μέρος ο Μάρτενς λόγω προβλήματος στον αχίλλειο, ήταν ιδιαίτερα επίπονο, με τους παίκτες να φεύγουν… γονατιστοί από το γήπεδο.

Την προπόνηση παρακολούθησε ο Φρανκ Άρνεσεν, που τα είπε με τον συνεργάτη του Ιγκόρ Τούντορ, Γιούριτσα Βούτσκο. Το τιμ του Κροάτη προπονητή θα παρακολουθήσει το απόγευμα (19:00) το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Κλαμπ Μπριζ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: