Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ιδανική πρεμιέρα για τους Νέους!!

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 η Εθνική ομάδα, επικρατώντας με 2-0 της Ουκρανίας στη Βέροια στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου.

Ιδανική πρεμιέρα για τους Νέους
Η Εθνική ομάδα Νέων επικράτησε με 2-0 της Ουκρανίας στη Βέροια, στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης κόντρα στην Αυστρία που θα διεξαχθεί στη Λάρισα.

Στο 20’, έγινε το 1-0 από το σουτ του Ορφανίδη, που δέχτηκε την ασίστ του Κουλούρη. Στο 76’, ο Καραχάλιος με σουτ έκανε το 2-0, αξιοποιώντας την ασίστ του σκόρερ του πρώτου τέρματος.


ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσελεπίδης, Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Ορφανίδης, Πόζογλου (46΄Μαρκοπουλιώτης), Κουλούρης (89΄Βέργος), Κυνηγόπουλος (46΄Τσιμίκας)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Σολντατένκο, Ματβιένκο, Κιριουχάντσεφ, Λούτσκεβιτς (70΄Τσιγκάνκοφ), Λούκιαντσουκ, Ζιντσένκο, Μιχαϊλιτσένκο, Κοβαλένκο, Κλοτς (70΄Ζούμπκοφ), Μπόριατσουκ (46΄Αρένταρουκ), Μπεσέντιν


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας, τόνισε πως: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Οι Ουκρανοί μάς δυσκόλεψαν αρκετά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν την κατοχή στην αρχή του ματς, όμως εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε στην πρώτη καλή μας στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και, με τις αλλαγές που κάναμε, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και στο τέλος να πάρουμε μια σπουδαία νίκη με καλό σκορ. Οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια και να έχουμε "καθαρό" μυαλό, καθώς δεν κρίθηκε τίποτα ακόμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την ψυχή και το πάθος που έδειξαν στον αγώνα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: