Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Γιουλ: «Ποιο NBA; Μόνο Ρεάλ»!

Το όνειρο του Σέρχιο Γιουλ από παιδί ήταν να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι να αγωνιστεί στο NBA, όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Γιουλ: «Ποιο NBA; Μόνο Ρεάλ»!
Αιώνια πιστός στη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Σέρχιο Γιουλ!

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο διεθνής Ισπανός γκαρντ, για την επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το 2021, αποκάλυψε πως το παιδικό του όνειρο ήταν να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας» και όχι να αγωνιστεί στο NBA!

Μάλιστα, ο Γιουλ ερωτήθηκε και για την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ, ωστόσο δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι πάνω σε αυτό.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο, τον πρόεδρο και όλους όσοι βρίσκονται στην ομάδα, ενώ θέλω να πω πως σήμερα είναι μία πολύ χαρούμενη μέρα για μένα που ανανέωσα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλος ο κόσμος δούλεψε πολύ σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Αγαπώ το σύλλογο. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, αλλά ο Σέρχιο Ράμος είναι ένας μεγάλος παίκτης, που αγαπάει την ομάδα και πάντα έδινε τη ζωή του για τη Ρεάλ», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος ερωτήθηκε και για την ανανέωση του Σέρχιο Ράμος με την ποδοσφαιρική Ρεάλ!

Για το λόγο που δεν πήγε στο NBA: «Το έχω πει πολλές φορές. Για μένα ήταν παιδικό όνειρο να αγωνιστώ στη Ρεάλ και ακόμα το ζω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το NBA είναι πολύ δελεαστικό, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να μείνω εδώ για πολλά χρόνια και να κατακτήσω τίτλους με αυτή τη φανέλα».

Για τους Χιούστον Ρόκετς: «Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον τους, αλλά όταν ζύγισα τα υπέρ και τα κατά, αποφάσισα πως αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα και για την οικογένειά μου».

Για το αν έπαιξε ρόλο στην ανανέωσή του η φετινή σεζόν: «Σίγουρα τα πράγματα πήγαν εξαιρετικά φέτος, αλλά πιστεύω πως και πάλι θα έπαιρνα την ίδια απόφαση. Αυτό που κάναμε φέτος θα το θυμόμαστε για πάντα. Οι προσδοκίες της Ρεάλ είναι να κατακτήσει τα πάντα και την επόμενη σεζόν».

Για το αν κάποια στιγμή είχε φτάσει κοντά στο NBA: «Κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Επικεντρώθηκα στην ομάδα και στις νίκες. Οι Ρόκετς είχαν τα δικαιώματά μου, αλλά δεν προχώρησαν περισσότερο. Η απόφαση πάρθηκε τις τελευταίες ημέρες. Η ομάδα μου έδειξε πως με εκτιμά και πως με αγαπά πολύ».

Για το αν έχει κλείσει εντελώς την πόρτα του NBA: «Όχι, τίποτα και ποτέ δεν κλείνει εντελώς. Όμως το μυαλό του τώρα είναι στην ξεκούραση και στη συνέχεια στην εθνική ομάδα και μετά στη Ρεάλ».

Για το αν ένιωσε περίεργα που είχε «όχι» στο NBA: «Αρκετός κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει, αλλά το NBA για μένα δεν ήταν όνειρο. Εγώ πάντα ήθελα να παίξω στη Ρεάλ και γι’ αυτό έμεινα. Μίλησα και με τον Πάμπλο Λάσο και εκείνος είναι πολύ χαρούμενος». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: