Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Επέμβαση για Κοντοέ!!

Σε επέμβαση αρθροσκόπησης θα υποβληθεί ο Γιάννης Κοντοές του Ατρόμητου, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Χάνει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στα προκριματικά.

Επέμβαση για Κοντοέ
Σε επέμβαση αρθροσκόπησης (στον έξω μηνίσκο) θα υποβληθεί την Τετάρτη ο Γιάννης Κοντοές έπειτα από απόφαση που έλαβε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου στον Ατρόμητο, Νίκος Πισκοπάκης.

Ο Έλληνας μπακ ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα μεταξύ των μελών του ιατρικού τιμ, κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση, σε μια περίοδο που δεν υπάρχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Σε κάθε περίπτωση ο ποδοσφαιριστής δεν θα απέφευγε το χειρουργείο και το μόνο που θα μπορούσε ιατρικώς να γίνει ήταν να κερδηθεί λίγος χρόνος…

Τελικά, αποφασίστηκε ο Κοντοές να μπει στο χειρουργείο, να λείψει από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο και κατ’ επέκταση από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, προκειμένου να επανέλθει στη συνέχεια δριμύτερος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: