Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ανακοινώνει Γιανγκ και… συνεχίζει!!

Εβδομάδα εξελίξεων στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού ενδέχεται να είναι η τρέχουσα, καθώς αφού ανακοινώσουν τον Πάτρικ Γιανγκ, οι «ερυθρόλευκοι» θα φουλάρουν για δύο γκαρντ, φόργουορντ και… Έλληνες.

Ανακοινώνει Γιανγκ και… συνεχίζει

Από εκεί και έπειτα, ο Ολυμπιακός θα εντείνει τον ρυθμό των συζητήσεων με τους πρώτους στόχους γκαρντ από το πάνω ράφι (Χουέρτας, Χάκετ, Ντιλέινι και… έκπληξη), ενώ η γραμμή των «κοντών», θα πλαισιωθεί και με έναν πέμπτο παίκτη από την εγχώρια αγορά (φαβορί Ξανθόπουλος, Αθηναίου). Χθες οι Ισπανοί ανέφεραν πως έγινε πρόταση στον Κέι Σι Ρίβερς της Ρεάλ, κάτι που δεν ισχύει, αφού ο παίκτης απλά έχει προταθεί και εξετάζεται, αλλά σίγουρα όχι με το υπέρογκο ποσό που ανέφεραν οι Ίβηρες.

Σε ότι αφορά τις θέσεις «3»-«4», είναι γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προτεραιότητα τον Στράτο Περπέρογλου, όχι μόνο επειδή είναι Έλληνας και πολύ καλός παίκτης, αλλά επειδή μπορεί να βοηθήσει και στις δύο θέσεις. Αν ο διεθνής φόργουορντ μείνει ελεύθερος από την Εφές, άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις, αν και η υπόθεση καθυστερεί αρκετά από την τουρκική ομάδα, που δεν του ξεκαθαρίζει το τι μέλει γενέσθαι με τη θέση του στην ομάδα.

Εφόσον ξεκαθαρίσουν οι θέσεις των βασικών, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και στην απόκτηση νεαρών Ελλήνων παικτών. Ο Κώστας Μήτογλου είναι στη κορυφή της λίστας, αλλά δύσκολα θα αφήσει το κολέγιο του Wake Forest, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει διερευνητικές κρούσεις και για άλλους διεθνείς με την Εφήβων παίκτες, όπως π.χ. με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Σε ότι αφορά τον Βασίλη Καββαδά τέλος, επιθυμία του είναι να πάει σε ομάδα για να παίξει ένα χρόνο και να επιστρέψει πιο έτοιμος και η περίπτωσή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: