Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Στο ίδιο πάρτι Μαρινάκης-Μελισσανίδης!!

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν τα στραμμένα τα βλέμματα σε πάρτι που έγινε για τα γενέθλια της γυναίκας γνωστού εφοπλιστή στη Βαρυπόμπη.

Στο ίδιο πάρτι Μαρινάκης-Μελισσανίδης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Spirto», o πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ίδιο μέρος μετά τα γεγονότα που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Και οι δύο όμως προσπάθησαν να μην έρθουν ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο, φέρνοντας ο ένας τον άλλο σε δύσκολη θέση και να υπάρξει μεγαλύτερη κουβέντα για την παρουσία τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το απόσπασμα της εφημερίδας

«Υποχρεώθηκαν να παρευρεθούν στον ίδιο χώρο και φρόντισαν να μην πουν ούτε “ καλησπέρα” ο ένας στον άλλο. Η εικόνα πραγματικά ήταν εκπληκτική. Οι δύο άνδρες συνοδεύοντα από τις συζύγους τους και φρόντισαν όση ώρα έμειναν στο πάρτι να μιλήσουν ακόμα και με τους σερβιτόρους, αποφεύγοντας ο ένας τον άλλο…

Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά με τους υπόλοιπους προσκεκλημένους να αντιλαμβάνονται την αμηχανία. Φίλοι των δύο επιχειρηματιών προσπάθησαν να… τους σπάσουν τον πάγκο, αλλά κανείς από τους δύο δεν θέλησε να αφήσει περιθώρια για αβρότητες και κοσμικές παραχωρήσεις. Και οι δύο άλλωστε διαθέτουν ένα ισχυρό “εγώ” και δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να υποχωρήσουν κάνοντας το πρώτο βήμα.

Στην πιο δύσκολη θέση βρέθηκαν οι δύο σύζυγοι, η Αθανασία Μαρινάκη και η Τζένη Μελισσανίδη, οι οποίες όση ώρα διήρκησε το γκαλά, προσπάθησαν να κρατήσουν τα προσχήματα, να ηρεμήσουν τους δύο άνδρες για να μην χαλάσουν την ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Αν και το πρόσωπό των δύο επιχειρηματιών έδειχνε πως ήθελαν να φύγουν, σεβάστηκαν την οικοδέσποινα, Έλενα Ματζαβίνου, γόνο της γνωστής οικογένειας πανεπιστημιακών και τον σύζυγό της, γνωστό εφοπλιστή, Γιάννη Ξυλά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: