Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Οριστικό: Στους Τίμπεργουλβς ο Μπιέλιτσα!!

Έτοιμος να ζήσει το όνειρό του είναι ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, καθώς έδωσε τα χέρια με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και αξίας 11,7 εκατ. δολαρίων!

Οριστικό: Στους Τίμπεργουλβς ο Μπιέλιτσα!
Πλέον είναι οριστικό! Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα θα αγωνίζεται στο NBA τη νέα σεζόν, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους Τίμπεργουλβς για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με συνολικές απολαβές 11,7 εκατ. δολάρια. Μάλιστα, η ομάδα της Μινεσότα πλήρωσε το ποσό των 625 χιλιάδων δολαρίων για να εξασφαλίσει την ελευθερία του Σέρβου φόργουορντ από τη Φενερμπαχτσέ.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως θα υπογράψω στους Τίμπεργουλβς και θα κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου που είναι να αγωνιστώ στο NBA», δήλωσε αρχικά στο «Yahoo Sports» ο MVP της φετινής Ευρωλίγκας και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φλιπ Σόντερς και όλη την ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και να τη βοηθήσω. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρώην ομάδα μου, τη Φενερμπαχτσέ και τον προπονητή μου Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα δύο υπέροχα χρόνια στην Κωνσταντινούπολη και όσα καταφέραμε μαζί». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: