Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Έτσι «ψήθηκε» ο Σάντσες!


Ο Σέρχιο Σάντσες ολοκληρώνει σήμερα τα ιατρικά τεστ, υπογράφει και πετά για Ολλανδία ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Πώς «ψήθηκε» ο Ισπανός στόπερ. Τεστ απόψε με Κλαμπ Μπριζ.

Έτσι «ψήθηκε» ο Σάντσες

Τι μεσολάβησε για να μη χαλάσει τελικά; Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος είχαν επαφή μαζί του και τον καθησύχασαν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, εγγυάται προσωπικά για τα χρήματά του. Ο Σάντσες από αυτή την κατ’ ιδίαν επαφή πείστηκε τόσο για τη φερεγγυότητα της ομάδας, όσο και για το πόσο πολύ τον θέλει. Οι τηλεφωνικές επαφές με τον συμπατριώτη του, Νάνο, και τον Γιάννη Αναστασίου, του απομάκρυναν και τις τελευταίες αμφιβολίες κι έτσι χθες ήρθε στην Αθήνα συνοδευόμενος από την πανέμορφη σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Ρέγες.

Ο Σέρχιο Σάντσες συμφώνησε για 3+1 χρόνια με ετήσιες αποδοχές 850.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Σήμερα θα ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις που άρχισαν από χθες κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει και το απόγευμα θα αναχωρήσει με τον Λεωνίδα Βόκολο για την Ολλανδία, ώστε από την Τετάρτη κιόλας να μπει στις προπονήσεις. Ο ποδοσφαιριστής διαβεβαιώνει πως έκανε ατομικές προπονήσεις στη διάρκεια των διακοπών του και δεν θα χρειαστεί καιρό να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης της άλλης ομάδας, συνεπώς θα μπορεί να παίξει στις 28/29 Ιουλίου στα προκριματικά.

Πρόβα με άρωμα Champions League

Την επόμενη Παρασκευή θα μάθει ο Παναθηναϊκός τον αντίπαλό του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο σήμερα, στο πρώτο του δυνατό φιλικό για τη νέα σεζόν, θα αντιμετωπίσει μια από τις πιθανές του αντιπάλους. Στις 19:00 (Novasports 2) κοντράρεται με την Κλαμπ Μπριζ, σε ένα τεστ όπου δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Κλωναρίδης, Νάνο, Στιλ, Πέτριτς, Θελάντερ και Εσιέν, που θα προφυλαχθούν για το τελευταίο φιλικό, απέναντι στον Άγιαξ. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του στα προκριματικά με 4-2-2-2 και σήμερα θα πάρουν οι φίλοι της ομάδας μια πρώτη γεύση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: