Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Δεν ανησυχούν για Τζιοβάνι!!


Σιγουριά για την απόκτηση του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ. Το ταξίδι που «κρίνει» τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ. Τι γίνεται με τερματοφύλακα και οι εναπομείνασες προσθήκες.

Δεν ανησυχούν για Τζιοβάνι
Η ΑΕΚ έπιασε από χθες δουλειά στα Σπάτα, αλλά οι μεταγραφές συνεχίζονται και στόχος είναι να κλείσουν τα περισσότερα από τα εναπομείναντα «μέτωπα» μέχρι την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία.

Για τη μεταγραφή του Τζιοβάνι δεν υπάρχει ανησυχία. Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα ανησύχησαν την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο στην ΑΕΚ θεωρούν πως δεν χαλά η συγκεκριμένη προσθήκη. Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Αθήνα εκπρόσωπός του, μαζί με τον πατέρα του, για να δουν από κοντά την κατάσταση και να έχουν επαφές με τους «κιτρινόμαυρους». Δεν αποκλείεται να έρθει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για τον ίδιο σκοπό. Η συμφωνία με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του άσου της Φλουμινένσε, αλλά και τον παίκτη, είναι δεδομένη.

Από εκεί και πέρα, προτεραιότητα αποτελεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής τερματοφύλακα, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να χειρίζεται την υπόθεση. Θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλες τρεις προσθήκες, ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, ενός σέντερ φορ κι ενός μεσοεπιθετικού, αλλά ίσως αυτές να αργήσουν.

Στο μεταξύ, η Τρίτη και η Τετάρτη είναι ημέρες εργομετρικών εξετάσεων στην ΑΕΚ, που ήδη βάζει τις βάσεις για την ερχόμενη σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: