Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Σάντσεθ: «Ηρθα σε σπουδαία ομάδα»

Ο Καταλανός αμυντικός μιλάει στη Marca με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σάντσεθ: «Ηρθα σε σπουδαία ομάδα»

Αναλυτικά, οι Ισπανοί γράφουν:

«Ο πρώην αμυντικός της Μάλαγα Σέρχιο Σάντσεθ, θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στην Αθήνα όπου περνάει ιατρικά τεστ με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται την Τρίτη. Η υπογραφή των συμβολαίων καθυστέρησε, καθώς ο Σάντσεθ περίμενε να δει τι θα γίνει με την πολιτική κατάσταση στην Αθήνα, με τον παίκτη να έχει αμφιβολίες τις οποίες τις ξεπέρασε και δέχτηκε τελικά τους όρους της ομάδας.

Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το συμβόλαιό του την Τρίτη το πρωί και θα μεταβεί στην Ολλανδία για να μπει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Πριν δεχτεί την προσφορά των πράσινων ο Σάντσεθ είχε πρόταση την οποία απέρριψε από την Μπεσίκτας».

Παράλληλα, στο εν λόγω Μέσο και η πρώτη δήλωση του Σάντσεθ, μετά την απόφασή του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό: «Είναι μια σπουδαία ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, που παίζει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: