Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Περνάει στην αντεπίθεση ο Μελισσανίδης!!

Ενώπιον της ΕΕΑ θα παραστεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το θέμα της ΑΕΚ και του ΟΠΑΠ, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται έτοιμος να προχωρήσει σε σοβαρή καταγγελία για τον Ολυμπιακό.

Περνάει στην αντεπίθεση ο Μελισσανίδης
Διευκρινίσεις όσον αφορά την καταγγελία του Ολυμπιακού που αφορούν τη «σχέση» του με την ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ αναμένεται να δώσει σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θα παραστεί ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σήμερα το μεσημέρι στις 12.

Αυτό προέκυψε μετά την καταγγελία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ κατά του «Δικεφάλου» για το ασυμβίβαστο που θεωρεί ότι υπάρχει στην περίπτωση του κ. Μελισσανίδη και την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΕα δεν έβγαλε απόφαση, αφού με ψήφους 3-3 (και ένα λευκό) κάλεσε σε ακρόαση τον ισχυρό άνδρα της Aegean.

Σύμφωνα όμως με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των σπορ», ο κ. Μελισσανίδης ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση, προχωρώντας σε σοβαρή καταγγελία για τους Πειραιώτες. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως θα παρουσιάσει ένα στοιχείο-σοκ, το οποίο αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ολυμπιακού. Ένα στοιχείο που θα προκαλέσει συζητήσεις και ουδέποτε δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει από την Επιτροπή τη δυνατότητα παρέμβασης στη διαδικασία, ώστε να θέσουν ερωτήματα οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά ακόμα είναι άγνωστο αν θα ικανοποιηθεί το συγκεκριμένο αίτημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: