Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

«Η καλύτερη επιλογή ο Πανιώνιος»

Ως την καλύτερη απόφαση χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Πανιώνιο ο Νίκος Καθάριος, τονίζοντας πως δεν το σκέφτηκε πολύ για να συμφωνήσει με την διοίκηση των «κυανέρυθρων».

«Η καλύτερη επιλογή ο Πανιώνιος»
Μέσα σε λίγα λεπτά συμφώνησε να μείνει στον Πανιώνιο ο Νίκος Καθάριος, όπως τόνισε στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας. Ο 20χρονος μέσος μίλησε για την συνέχεια της συνεργασίας του με τους «κυανέρυθρους», τονίζοντας:

«Πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση για την συνέχεια της καριέρας μου. Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα και ούτως ή άλλως η εμπειρία που αποκόμισα το περσινό εξάμηνο ήταν καταπληκτική. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν σκέφτηκα κάτι διαφορετικό και ουσιαστικά συμφώνησα με την διοίκηση σε λίγα λεπτά», ενώ σχολίασε και την συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη:

«Αποτελεί λοιπόν τιμή για μένα, το γεγονός ότι ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και πλέον αυτό που μένει είναι να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω, τόσο τον ίδιο, όσο και την διοίκηση της ομάδας».'

Όσο για την επόμενη σεζόν, είπε: «Μας περιμένει μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, όπου θα πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μια ομάδα που διαθέτει ενθουσιασμό και με όπλο το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και το ότι η διοίκηση είναι συνεχώς κοντά μας, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: